Duminica lunga

Publicat de

Astazi dupa-amiaza, dupa ce am facut o plimbare prin piata de duminica, de unde am luat o gramada de rosii de diverse tipuri, struguri, prune, plus un pui facut la rotisor, pe care l-am mancat cu un mujdei cu boia. Apoi, am vazut ultimul episod din Lost-seria 6, timp in care m-am gandit tot timpul ce as manca dulce, care sa nu aiba totusi prea multe calorii, si mai ales sa mearga la cafea, pentru ca eram amandoi foarte somnorosi. Asa am ajuns la … gris cu lapte, decorat cu cateva piscoturi, frisca, sirop de fructe de padure si boabe de struguri. Un deliciu… cu calorii 🙂 Asta e!

gris cu lapte
… si cafea cu lapte

4 comentarii

  1. Astept ziua de marti dimineata sa ma duc sa cumpar lapte de vaca natural, nu pasteorizat si-am sa fac si eu si gris cu lapte, a doua zi orez cu lapte, ca mi-e pofta de mult.
    Numai sa nu uit, ca marti care a trecut am uitat.

  2. E tare greu sa nu uiti! Eu imi lipesc biletele pe usa de la iesire ca sa imi aduc aminte de lucruri. Ma tenteaza sa aplic varianta cu legatul siretelului de ata de mana ca sa iti aduci aminte ce ceva, problema e ca daca nu scrie ce trebuie sa imi aduc aminte, degeaba pun ata… Asa ca fac liste, listute si biletele, iar Vladu rade de mine 🙂 Dar mai bine asa si tin minte 🙂

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s