Roland Berger Cafe et pâtisserie

De vreo cateva saptamani tot incerc sa ajung la o cafenea micuta si cocheta, Roland Berger Cafe, aflata foarte aproape de slujba (peste drum, chiar) care ne face cu ochiul de vreo cateva luni intregi. DAR, am reusit! Si ma mai duc si alta data!!! Am incercat inghetata „de casa” precum si alte produse de patiserie / cofetarie. Cafeaua este facuta totusi la masinarie, dar una absolut superb de vechiuta (modelul foarte vechi fiind afisat in vitrina). Decoratiile sunt patisero-rustice, foarte multe si incarcate, dar oarecum potrivite in local.

In concluzie: MI-A PLACUT ;))


Autor: Kadia

Ceea ce descoperi tu de capul tau este mult mai interesant decât ceea ce descoperă altcineva pentru tine – este ca diferența dintre o căsătorie din dragoste și una aranjată.

4 gânduri

  1. arata foarte bine inghetata , praji nu-mi prea place, cofetaria imi place , si eu de f data in tara merg la cofetarii, zilnic adica cand sunt in tara.
    aici nu sunt cofetarii.

    1. Inghetata e a mea, prajitura pentru Vlad, desi am mancat cam jumi-juma ;)) Nu e propriu-zis o cofetarie, are si sandvisuri si ciocolata si sucuri, mai degraba un bistro, dar fara alcoolice. Un mix dar foarte placut.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s