Brunch

Pe langa cafea, am pregatit … semipreparate. Partea buna a lor e ca nu le fac eu, dar se coc rapid (18-22 minute), partea rea, nu sunt asa de bune ca cele facute de mine. Adica, da, eu le fac mai bune. Dar pentru ca mi-au facut cu ochiul mi-am zis de ce nu, hai sa vedem cum sunt. Ca aspect sunt foarte satisfacatoare, ca miros la fel, ca gust … se putea mai bine. Insa, pana cand voi putea gati coquletul meu plus niste carnaciori albi de vaca pe gratar (inca vreo cateva ore), pateutele sunt suficiente. Azi, am in plan sa gatesc si niste painica, la masinaria mea de painica. Trebuie doar sa-mi dezgrop reteta de painica. Sau macar sa gasesc cartea de painici…

4 comentarii

  1. da te scot din incurcatura astea dar nu sunt asa de bune, si eu mi-am luat sapt trecuta plus ceva clatite umplute (20) si ….nu mi-au placut asa mult, nu mai cumpar, o sa le fac eu.
    dar asa facem si noi…eu cumpar cand vad ceva si apoi stiu…mai iau vreodata sau nu mai iau.

    1. exact! daca imi place cum arata ceva, incerc si … de cele mai multe ori nu mai iau, mai bune ale mele, dar uneori cand n-am timp – ajuta sa le ai prin casa. Am gasit si unele produse foarte bune, dar mai rar.

  2. da! uite eu de cand am descoperit degetelele de pui am tot timpul 2 cutii (hihi) in congelator.
    stii ce iau incontinuu si iar este bine sa ai in casa te scot din incurcatura, sate (in sos de arahide) pe batz.Cred ca se gasesc si la voi, alea iar am tot timpul vreo 15 pachete, te scot sin incurcatura sunt bune si cu paine si salata si cu orez …si asa bune nu ies facute in casa niciodata, si sunt super ieftine.

    1. sate! Ne plac, dar n-am gasit de cumparat (nici nu prea am cautat ca sa fiu sincera). Poti, te rog, sa-mi faci si mie o poza cu cutia? Sau sa-mi zici firma producatoare ca sa incerc sa le gasesc aici. Eu tin in congelator (tot cam 10-15 pachete) sunt niste lipii umplute cu diverse legume&sunca. Rapid si bune, mai ales cand ajung seara pe la 9-10 acasa.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s