castronele de Ikea

Cel mai des comentariu pe care l-am auzit zilele astea a fost o exclamatie admirativa la adresa castronelelor mele patrate si transparente 😉 Asa ca m-am decis sa le prezit: sunt varianta ieftina, dar extrem de rezistenta de la Ikea. Eu am 3 variante de dimensiuni: 2 mari dreptunghiulare, 3 patrate si 6 mici dreptunghiulare. Si eu si Vlad scapam obiecte din maini (mai ales cand suntem obositi) si dupa cativa ani de „cazaturi” (mentionez ca am gresie in bucatarie – hard-way) sunt cat se poate de intregi. Merg la cuptor sau pentru servit (cand sunt toate vasele in masina de spalat…) sau ca recipient de frigider. recunosc ca la congelator nu le-am bagat, dar asta pentru ca am niste castronele pentru congelator foarte dragute.

6 comentarii

  1. iiiiiiiiii ce dragute sunt! eu sunt fan ikea (ca sa mai avem unde iesi asa sa cascam gura il mai car pe michael cu mine la ikea haha) .nu le-am vazut sa fiu sincera acste castronase 😀 pana acum.
    dar lasa ca mai merg curand ca vreau sa imi cumpar un covor pt bucatarie.

    • Eu sunt foarte incantata pentru ca au construit, in sfarsit, un magazin IKEA si in Geneva (pana acum era pe undeva in afara orasului, la 30 de minute pe autostrada). Iar castronele astea sunt urmarile obsesiei mele pentru vesela transparenta 😉

    • Cand am fost eu la Ikea din Bucuresti (acu’ vreun an) am vazut ca majoritatea produselor erau ca-n Geneva, plus cateva chestii mai dragute la cel din Bucuresti, sau cel putin asa mi s-a parut mie.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s