Limonada

Sucul de la o lamaie stors in robotelul de bucatarie (de care nu m-as mai putea lipsi), 2 lingurite de zahar si 400ml de apa rece 😉 GATA! Un deliciu pentru caldura mare!

4 comentarii

  1. Este super poza.
    Eu nu prea sunt fan sucuri…de obicei si afara tot apa cer si beau, si daca se poate de la robinet :))).pentru mine e suficient.Dar crede-ma…M-a innebunit Michael cu sucurile.La inceput cu carbogazoasele, apoi cu cele asa zise „naturale cu pulpa” , apoi ii faceam si lui limonada, acum cu siropuri (si le face cu apa), crede-ma ma dispera cu sucurile alea, nu ar bea o gura de apa, si sa se dezhidrateze complet.Si stii ce e mai rau? Face burta de la ele, se ingrasa si nu ii place.Dar nici apa nu bea, reduce sucurile si umbla asa zile intregi cateodata fara sa bea destule lichide pana „gaseste” alta limonada sau ceva de genul.

    1. Si al meu este la fel! Coca-cole, sucuri, chestii d-astea. Am incercat sa-l momesc cu Evian, dar mi-a zis o data ca-l otravesc si a doua ca el nu intelege de ce beau eu apa ca e insipida, inodora si … transparenta pe deasupra!!! In schimb bea ceaiuri si limonada. Si eu ma intreb cu poate bea atatea chestii dulci sau gazoase, ca mie mai multa sete imi fac!

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s