al patrulea…

In timp ce imi faceam poza ca sa imi afisez a patra carte citita in mini-vacanta mea, am realizat coincidenta! Probabil propriul meu subconstient isi face de cap pentru ca din teancul de 12 carticele primite, am ales-o tocmai pe aceasta:

al patrulea…

in care politistul norvegian Frank Frølich ii salveaza viata d-soarei Faremo, de care se intragosteste si care ii aduce un sir intreg de necazuri si incurcaturi… uf, femeile astea care strica linistea sufleteasca a bietilor barbati…

Autor: Kadia

Ceea ce descoperi tu de capul tau este mult mai interesant decât ceea ce descoperă altcineva pentru tine – este ca diferența dintre o căsătorie din dragoste și una aranjată.

4 gânduri

  1. Citesti carti politiste 🙂 owww cred ca nu am mai pus mana pe asa ceva de …100 ani :D.
    Cred ca pot fii captivante da, eu urmaream cu mare placere seria cu Hercule Poirot(la TV) , din pacate s-a terminat , si imi place mult, poate mi-ar place si sa citesc ceva de genul doar ar trebui sa am si starea de spirit necesara :D.

    1. Citesc … orice. Recunosc ca cel mai mult si mai mult imi place proza fantastica, stil Terry Pratchett (Discworld), Robert Jordan (Roata Timpului), George Martin (Games of Thrones).

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s