22 de comentarii

 1. Ce poza statica,
  Kadia romania este o tara foarte frumoasa, si romanii sunt niste oameni cu multe daruri si calitati, ceva este la mijloc cred, ca orice neam batran (ca omul….cum imbatraneste isi pierde functiile vitale, pofta de viata ! si moare…) romanii au o tendinta de a se auto-pedepsi, auto-distruge, auto-scuipa cu noroi, pe cand alte popoare europene (care au avut parte de timpuri coloniale, migratie si si-au reimprospatat sangele) sunt mai agresive, iau, pun laba, cumpara tot, ocupa, etc.
  Ar fii multe de zis…
  Poza este foarte frumoasa.

  1. Multumesc Alina, Si mie imi place, arata de parca ar fi incremenita in timp. Sunt total de acord cu tine, cel mai aprigi critici ai romanilor sunt chiar romanii, nicaeri nu am auzit critici mai dure si cuvinte mai grele despre romani decat cele zise de romani. Ne judecam prea mult si prea aspru.

  2. Mai Alina sangele meu e tare degenerat, deloc proaspat si uite tot pun laba, cumpar tot, ocup, sa vezi ce batai pe locul de pe canapea (zona mai gigea), biscuiti din inghetata cu cherry pie, ursii polari din Ben&Jerry, baie, etc :)).
   Si eu zic ca voi romanii sunteti grozavi si ar trebui sa fiti mandrii si intotdeauna se gaseste …un roman sa ma contrazica vehement :P. Pe bune.

   1. Ba eu nu te contrazic! Eu stiu ce pot 😉 Si biscuitii din inghetata sunt ai mei, iar ursii ii pescuiesti ca sa mii dai, iei locul pe canapea ca sa ma tii in brate cum imi place mie. Deci, eu castig 😉

  1. asta e o idee grozava!!Imi place Romania, gasesti niste locuri atat de frumoase, uneori iti pare rau ca nu sunt mai mult expuse lumii pentru ca concureaza usor cu alte locuri din Europa, celebre dar nu atat de frumoase.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s