Made by Vlad

tocanita de mazare cu porc si cartofi prajiti

12 comentarii

  1. Grozav arata ! Foarte bun, mai ales cu cartofii aia prajiti langa (sper ca numai in poza ai pus asa discret pe farfurie si in realitate a facut Vlad o tona , vai nu ma mai satur de ei 😦 ).
    Si eu produc acum o tarta cu ton, sper sa imi iasa ceva. 😀

    • Era portia mea si eu pun asa numai de gust! Dar am patit-o ca n-am avut decat 3 cartofiori, asa ca n-am facut asa multi de data asta. Eu fac azi briose cu dovleac si paste cu dovleac si paine cu seminte de dovleac. Si am fost la Ikea ca sa cumparam niste rame pentru ca imi fac o tava din sticla cu frunze de toamna presate (deja culese si uscate de duminica trecuta).

  2. Sunt foarte curioasa ce faci! Si mie imi plac chestiile de genul dar mi-e frica sa aduc frunze, lemne, conifere in casa , sa nu aduc ceva viemi de lemn (carii) sa imi intre in casa (casa mea e veche, dinainte de al doilea razboi mondial, are scheletul de lemn, etc, e cam periculos sa aduc in casa chestii din padure/copaci).
    Sunt curioasa! 😀

    • Cam asa, cum am specificat e farfuria mea, adica mai putina carne si foarte putini cartofi, dar cu mamaglina. Carnea, in bucatele nu foarte marunte, s-a refugiat in farfuria lui fara mamaliga si cu multi cartofi 😉

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s