o raza de soare

Cine ghiceste unde a fost facuta poza? Vlad, tu sa-mi ghicesti anul, daca vrei sa te bagi 😀

liniste, calm, pace intr-o zi de vara, in vacanta

16 comentarii

  • data viitoare tin suspansul mai mult timp 😀 Imi place curtea asta enorm de mult, doar privind pozele imi aduc aminte de starea de fericire si incantare deplina pe care o aveam in prima mea vizita la Luvru!

   • Imi place foarte mult fotografia. Are o lumina splendida si multa personalitate. Nu am recunoscut locul exact in care e facuta, insa atmosfera pe care o inspira e de Paris. Mi-ai facut dor de orasul asta superb. 🙂

    • Si mie 🙂 Trebuia sa-mi fac loc pe calculator pentru ca am hardul plin si asa am dat peste pozele din prima mea vizita in Paris. Mi s-a facut atat de dor, desi e asa de frig si n-as pleca niciunde pe vremea asta, decat poate intr-o insula calda, mi s-a facut dor de o zi calda si luminoasa in Paris.

  • Nu, este de Nicolas Coustou. Sculptura se numeste La Seine et La Marne, realizata intre 1701 – 1712; original situata in Jardin des Tuileries, a fost adusa in 1993 in Cour Marly din Luvru. Majoritatea statuilor din aceasta curte sunt realizate de artisti francezi pe vremea lui Ludovic XIV. Singura statuie a lui Bernini din Luvru este Bustul Cardinalului Armand de Richelieu, dar nu cred ca am poza cu el 😦 Stiu ca Bernini a incercat sa se implice in niste lucrari de restaurare, dar nu i-au fost acceptate propunerile.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s