Annie Obaachan – Super cute

Unul dintre premiile oferite celui care castiga concursul de DIY (detalii aici) este o carte cu 25 de modele pentru amigurumi, scrisa de Annie Obaachan. Mai sunt doar cateva zile pana cand concursul se incheie si premiile pleaca spre castigator, astfel incat am profitat de ocazie si am rasfoit cartea pentru a va oferi mai multe detalii.

Daca vei alege acest premiul vei putea face mini-animalute cu croseta chiar daca esti incepator. Cartea este in engleza, dar explicata foarte simplu, intr-un limbaj ce poate fi tradus usor cu google. In prima parte ti se prezinta materialele si ustensilele de care ai nevoie si principalele tehnici de lucru, apoi ti se prezinta un tabel cu toate prescurtarile folosite in carte si cum sa te descurci printre indicatiile date. Apoi, esti sfatuit si cum poti sa-ti faci propriile modele de amigurumi. Cartea este plina de poze si ilustratii ajutatoare, iar animalutele prezentate intra in 5 categorii: animale de casa, animalute salbatice, din ocean, zburatoare si cele din gradina.

Cartea o puteti comanda de aici daca nu o castigati 😀

Daca nu va place cartea puteti alege fie un robotel de construit (bumper bug) sau pasta modelatoare care se intareste in cuptor (FIMO).

7 comentarii

  1. De acord cu ideea ca oricine poate invata orice. Ramane doar sa aiba timp ca sa aplice… Imi plac amigurumi. Se faceau si pe la noi, cam pe vremea strabunicii, se atarnau cu snururi de cheile sau de manerele de la mobila. E drept ca atunci predominau florile, nu animalutele, imi amintesc perfect de niste garoafe rosii si niste trandafiri mov 🙂

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s