cu capul in nori … norvegieni

La inceputul anului ne-am facut planurile pentru vacanta in Norvegia si pentru ca a trebuit sa ne incadram intre diferite programe si orare am hotarat noi ca cel mai simplu ar fi sa ne luam o parte dintre bilete la Norwegian, adica compania low-cost locala. De atunci, adica candva prin ianuarie-februarie, am inceput sa primesc diferite mailuri, apoi completari la emailuri sau corecturi sau rectratari. De exemplu, au schimbat ora de plecare la unul dintre avioanele noastre (adica unul dintre cele cu care ar trebui sa calatorim noi) cu 10 minute mai devreme, la vreo luna dupa au schimbat inapoi cu 10 minute ca dupa inca o luna sa-l programeze din nou mai devreme 😀 Fiecare schimbare a fost insotita de un e-mail de instiintare. Bun, deocamdata s-a terminat joaca asta pentru ca n-am mai primit si urmatorul mail 😀 In schimb, am primit o instiintare ca s-a schimbat terminalul pentru zborurile internationale, dupa care un e-mail prin care eram anuntati ca de fapt nu ne afecta pe noi ci doar o anumita destinatie. Fiind e-mail automat nu m-am sinchisit sa-i raspund ca dragule, nici ca m-a durut in pix ca s-a schimbat terminalul oricum o sa aveti de a face cu mine la biroul de informatii daca nu ma descurc in terminalele voastre. Acesta fiind in sine un lucru greu de inchipuit pentru ca in afara de Oslo, unde nu stiu cum sta treaba, dar am vazut ca au 3 aeropoarte, cele pe care le-am vazut eu in Norvegia (adica Bergen si Trondheim, unele dintre cele mai mai orase ale lor) nu m-as fi putut rataci nici daca voiam. N-aveai loc sa te ratacesti, sincer! Iar e-mailul lor plin de grija a ajuns … la gunoi.

Oricum eu le multumesc din suflet pentru grija care mi-o arata si ma amuz copios de fiecare data cand mai schimba ceva. Oare chiar asa nepriceputi sunt norvegienii incat au nevoie sa fie tinuti de mana la fiecare pas?

17 comentarii

    1. 😀 exact asta imi inchipuiam si eu. Oare de ce se mai chinuie sa anunte? La fel si cu zborul nostru. Sa ne anunte cu 2 saptamani inainte si gata.

     1. Pai fiindca sotia norvegianului are dosar cu istoricul. Nu-mi dau seama daca e mostenirea vikinga sau influenta slava :D.

     2. Si fiindca nu stiau ultima data cand au schimbat ca nu va fi ultima data cand schimba…intelegi? 😛

     3. pai pentru ca ultima data cand unii nordici au gresit ceva m-am ales cu o fateta de telefon pe gratis 😀

     4. :)))))))))))))) al doila knock-out in 2 zile! Ma predau :P. Continua…continua… intreaba-te 😛

 1. Cand mergeti pana la urma? tot in Bergen?
  Dar ce am vrut sa te intreb…de pisicuta aia mai stiti ceva? poza..ceva?
  🙂
  Eu cand l-am adus pe Tomi acasa…a trebuit sa astept o sapt ca nu mi l-a dat imediat…pfff nu am putut dormi o sapt numai la el ma gandeam (eu sunt ca si copiii , mai rau).
  :))))))

  1. pe 14 iunie si nu mergem in Bergen de data aceasta ci Oslo -> Tromso -> Honnigsvar -> Kapp Nord -> retur. De la sud la nord! Abia astept! Vrem sa fim in cel mai nord punct continental al Europei de solstitiu de vara, pe 20 iunie.
   N-am primit inca poze cu pisicuta, mosul ei este asa… mai mos :))) Dar o luam acasa pe 25 iunie cand ne intoarcem din vacanta 😀

 2. :)) Cum sa stergi asemenea mailuri? Trebuia sa le pastrei pentru posteritate, sa rada si altii de grija excesiva a companiei. :))

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s