35 de comentarii

    1. complicata rau leapsa ta! Dar in sfarsit am terminat raportul pentru slujba, iar seful a plecat in vacanta :)) PARTY!!! Si leapsa 😉

 1. Erau niste flori albe, cu mijloc negru, daca le-ai vazut…mie alea tare mi-au placut. Poate pun si eu pe blog, buna idee :).

 2. Ba da, sunt foarte frumoase!
  Sunt atat de mici, parca sunt un fel de muschi cu flori. Tot in Norvegia?
  O saptamana buna!

  1. exact asa! am fost foarte surprinsa sa le gasesc, doar muschi si licheni in jur si din loc un loc cate un smoc de floricele din astea.

  1. sunt convinsa! Stiu ca-ti plac! Mai ales ca tocmai azi am cules un ghiveci de pe jos, voi tigratii iubiti tare mult floricelele 🙂

  1. si eu la fel! De fapt imi plac toate florile, ele nu ma plac neaparat pe mine, dar prefer buchetele nepretentioase. Mai degraba un manunchi de sanziene sau ochul boului, decat un crin trist sau o orchidee stinghera. Sunt frumoase, chiar si asa singuratice, dar par triste si oropsite.

   1. Din pacate nu 😦 M-am bazat ca-mi trimit alti oameni poze facute atunci, dar nu s-a intamlat asta….
    Eu zic ca cel mai bine mergi sa le vezi live 😉

  1. am mai primit o varianta de la Rux, dar parte complet diferita a ta 😉 Distractiv! Doar sa termin cu un nenorocit de raport ce-mi mananca zilele la slujba si raspund la provocare 😉

  1. exact asa! Iarba si mai ales floricelele sunt atat de rare in zona aia incat preferi sa calci pe pietre decat sa strivesti orice fel de fir verde.

 3. foarte dragute ! cand vad asa ceva ma gandesc sa ma uit mai bine si de mai aproape poate traiesc printre ele pitici mici mici de aia asa cu haine colorate si caciula tuguiata (kabaouters) :D.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s