Autor: Kadia

Ceea ce descoperi tu de capul tau este mult mai interesant decât ceea ce descoperă altcineva pentru tine – este ca diferența dintre o căsătorie din dragoste și una aranjată.

37 de gânduri

  1. păi, e simplu! secret de păpuşăreasă :))…băţul e cel care e sprijin(e înfipt în beton, blăniţa maschează, nu e numai pentru decor) iar de el, prin mâneca stângă ,avem ataşat un scaunelllll! am ghicit?

    1. aseara am fost la o terasa si ne-am intors mult prea tarziu ca sa ma apuc de raspuns la comentarii. In plus trebuia sa termin o carte care m-a tinut pe ace doua zile :)))

    1. nu pentru mine, de unde probabil si inclinatia pentru meseria aleasa, prima intrebare care-mi vine in cap este: „da’ cum face?”. Asta nu inseamna ca nu-mi plac povestile sau fanteziile, dar sunt … vise. Magia este doar un punct de vedere gresit.

  2. o da…in cracovia am avut ocazia sa vad asa ceva..m-am tot mirat minute in sir..si tot farmecul a disparut cand baiatul a luat o pauza de masa…si am descoperit secretul:)))

    1. :)))))))) am ghicit inainte sa o vad pe doamna facand pauza, dar asa sunt eu. In viata reala nu cred in magie, vreau sa stiu smecheria. Dar mi-ar placea sa existe zane si vrajitoare. Viata ar fi mult mai interesanta 😉

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s