28 de comentarii

  1. 😉 a meritat drumul pana la el, mai ales ca sunt situate langa un parc cu alei frumoase si un cartier de case in care pare foarte placut de locuit.

  1. Monumentul numit Sverd i fjell (adica Sabii in munte) a fost ridicat in cinstea victoriei Regelui Harald Hårfagre din 872, in urma careia s-a format regatul Norvegiei. Cea mai mare dintre sabii se zice c-ar reprezenta sabia Regelui Harald, iar cele doua mai mici cei doi regisori infranti. Se zice c-ar fi un monument al pacii pentru ca sabiile sunt infipte in piatra pentru ca sa nu mai fie niciodata folosite. Sunt convinsa ca mai pot fi asociate multiple alte semnificatii acestui monument.

 1. Un monument inedit si foarte interesant. Atat ca realizare cat si ca dispunere. Imi plac si fotografiile.
  O zi buna!

  1. ei, da! Pe marginea unui fiord ca sa fie vazute cam din orice unghi. Sunt chiar impresionante, pe masura ce te apropii si vezi cat de mari sunt de fapt.

 2. Faine sabii… dar cam mari, daca vrei sa sterpelesti una e foarte greu de carat… habar nu am ce a fost in capul lor cand le-au facut asa mari :(… Dar eu altceva vroiam sa zic 😀 :D…

  Batranetile se petrec in Florida… ori altundeva unde este cald si bine…
  Nu e indicat ca la batranete sa stai la frig… Norvegia este pentru tinerei in care fierbe sangele :))))) si aci se racoresc !

  1. le-au facut ca sa se vada! Sunt pe marginea unui fiordel si aveau nevoie de obiect de referinta. Mie imi pare doar rau ca n-am fost seara, se pare ca sunt luminate si arata feeric.
   Cat despre Florida: eu sunt de parere ca daca stai la caldura te tampesti. Caldura este pentru sedentari si lenesi, ce poate fi mai frumos decat o tara plina de ape si munti? Cu ziua de 6 luni si noaptea alte 6 luni? E taram de basm. Iar la batranete n-am de gand sa raman anchilozata pe plaja ci sa-mi bat cararile de care n-am avut timp in tinerete. In plus, oi fi eu tanara, dar sangele meu sigur nu fierbe. E mai degraba albastru :)))

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s