27 de comentarii

  1. daaaa, nu-mi venea sa cred, oriunde intorceam capul vedeam un colt de curcubeu. Si inca astea sunt doar o mica selectie a pozelor facute!

  1. exact asta m-a inspirat sa selectez pozele de sub jet, a fost racoritor si placut. Mi-ar placea sa merg mai des. De fapt, a fost prima data cand m-am apropiat de el.

  1. exact! Sa vezi ce placut a fost cand si-a schimbat directia vantul si toata apa aia a inceput sa cada in jurul nostru. Dar era cald si a fost foarte placut.

  1. ma bucur extrem de mult ca am acceptat provocarea de a merge sub jet, s-a lasat bineinteles cu haine ude, dar pozele au meritat efortul de a merge pana acolo si de a suporta stropii reci pe pielea mea arsa de soare.

 1. Un curcubeu mirific ! Si cat de bine l-ai surprins in pozele tale….Se vede ca esti maestra si in asa ceva !
  Te tzuc cu drag Kadia !

 2. Aproape ca nu imi gasesc cuvintele… Atata frumusete te lasa mut… Dar nu ma racoreste, ci imi infierbanta imaginatie, ma face sa visez la ziua in care ma voi balaci si eu sub acel Jet. 😉

  1. este o aventura, iti creste adrenalina si faci calcule. cat de aproape poti sa stai fara sa fii complet ud? doar ca la prima pala de vant, se schimba si calculele 😉

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s