Leapsa: nume si bloguri

Am primit o leapsa simpla si amuzanta de la Carmen si de la Vienela: trebuie sa nominalizez 5 bloguri preferate care sa inceapa cu acea litera din numele meu. Asadar:

K* – catkitchen.wordpress.com

A – aliceee-traveler.blogspot.com

D – danielaincucina.blogspot.com

I – invatsagatesc.blogspot.com

A – amainbucatarie.blogspot.com

* cu mentiunea ca nu stiu prea multe adrese de blog care sa inceapa cu K si am ales un blog care incepe cu c si are k in nume (noroc cu Magda :D)

Dau leapsa mai departe oricui o vrea dar in special lui Vlad, Ninu, Anne, Bialog si Rux.

30 de comentarii

 1. Hahahahaha!!! Ce tare e. Stai sa vezi!! Citesc eu despre ce este vorba, apoi ma uit pe desen.. ma amuz copios si ma pregatesc sa iti scriu un comentariu cand observ ca am un mesaj pe mail.. Zic, hmm ia stai sa vad ce e si scriu apoi. Era comentariul tau prin care ma anuntai de leapsa. Si acum partea „nostima” – eu initial am crezut ca ai dat mai departe blogurilor mentionate, nu vazusem nominalizarea speciala:D.
  Iti multumesc mult:D!!!

  1. cu placere! n-am stiu daca primesti sau nu instiintare ca te-am linkat asa ca mi-am luat masuri de siguranta si te-am anuntat prin comentariu ca e mai sigur asa. Ma bucur ca-ti place 😉

    1. programezi! Ce mi-ar placea sa pot sa fie si eu asa organizata. La mine este dupa cum zboara sau nu 😉 Stii tu: timp, chef, idei, fotografii la indemana…

     1. Oh… as vrea sa am articole programate toata saptamana asta care vine ca sa pot sa fac curatenie generala in liniste:D! Dar nu… S-a intamplat sa reusesc sa scriu articolul de maine asa ca..:D urma marti si cum aveam ceva timp am profitat;)).

     2. ooo! am mai avut 2-3 ciorne, dar niciodata n-am putut scrie prea mult in avans. Dupa ce le termin vrea sa le fac publice ca sa ma pot gandi si la altceva :)))

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s