Berlin

In ultima perioada am tot facut treburi organizatorice si planuri cincinale, iar unul dintre acestea implica calatoria in Berlin, unde mi-am propus sa incerc sa fac un fel de “live-travel blogging” adica sa scriu “de pe teren” cu aventurile, impresii proaspete si descoperirile zilei. Depinde insa daca voi avea acces la internet. Oricum cam asta ar fi planul.

abia astept sa trec din nou pe sub poarta Brandenburg

Cu alte cuvinte, pe maine, din Germania!

24 de comentarii

  1. Multumesc! Deja am facut orima tura de poze si o plimbare prin centru. Avem acces la internet deci o sa am posibilitatea sa ma tin de planul jurnalului „live”.

 1. Mi-e dor de-o iesire din Romania. Singura data cand am fost inafara tarii era prin `86, cand am vizitat Germania (de est), Polonia, Cehoslovacia si Ungaria.
  Am ajuns si la Berlin, la turnul de televiziune si priveam de departe zidul berlinului, gandindu-ma la prietenul meu de pe-atunci care locuia in Saarbrucken ( RFG-ul de atunci )

  1. Pe atunci eram copil mic si inca invatam sa scriu si sa citesc 😉 Am in plan si o vizita prin est, cu multe fotografii, fiind de fapt singura zona ramasa cat de cat „intreaga” dupa razboi.

 2. Foarte frumos, cred că ar fi aproape imposibil să nu ai internet în Berlin… 🙂 Aşa că, vino cu poveşti berlineze cât se poate de proaspete!

  1. Am! A necesitat o schimbare de camera, cu o mica scadere in „calitatea” ei, dar prefer oricand accesul la internet in locul unei camere mari.

  1. Multumesc! Abia astept sa povestesc cum este! Nu-mi vine sa cred ca inca recunosc strazi si locuri vazute acum 4 ani de zile. Din pacate libraria mea favorita a fost inlocuita de un magazin de pantofi 😦

 3. Berlin, hm…..Eram obisnuita cu insule, peninsule, fiorduri, stanci…..Oricum frumos la Berlin. Sa ai parte de vreme frumoasa. Astept conica si vacanta placuta

  1. O schimbare de priveliste nu strica niciodata. Uneori si orasele sunt frumoase. Cel putin eu gasesc zone frumoase oriunde as merge :))
   Multumesc frumos si eu sper la vreme frumoasa, ca astazi.

 4. Mereu ajung cam tarziu. Dar incerc sa recuperez astazi.
  Am o prietena(poate exagerez, mai corect ar fi o fosta vecina si colega de clasa) care locuieste in Berlin, dar nu vad niciodata pe la ea fotografii cu orasul.

  1. Nu-i nicio graba, oricum raman scrise 😀 In plus mi-am pus in gand sa scriu zilnic din Berlin si sunt curioasa daca rezist, imi este destul de greu pentru ca dupa o zi intreaga de mers, cautat, vizitat, discutat si fotografiat sunt asa de obosita incat tot ce vreau este sa dorm, mai ales ca am impresia ca nici inspirata nu prea sunt, ca le-as putea scrie mult mai bine daca as fi in chef. Insa vreau sa le scriu sub impresia momentului pentru ca multe detalii le uiti, se aduna atat de multe momente si amintiri inca de unele uiti sau nu ti se mai par importante, haiose, dragute dupa cateva zile.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s