oglindiri

În zadar te uiţi la mine
Că te vezi numai pe tine.

Cine ghiceşte unde a fost făcută poza? Pentru că este atât de uşor, aş vrea chiar şi numele clădirii 😉

Weekly top shot & Costin Comba – Life in pictures 

 

29 de comentarii

 1. Spitalul Universitar de Urgenta ..nu stiu exact numele dar e langa Carol Davila – Facultatea de medicina. Aici ajungi cand faci auuuuu 😀 frumoase oglindiri si sa speram ca nu ajungem sa le vedem live:)

 2. Pariez ca in Bucuresti. Dar la cat cunosc eu capitala, trebuie sa astepti cam mult pana dau raspunsul exact. :))
  Nici nu mai tin minte de cand nu am calcat prin Bucuresti (exceptand cateva vizite pe Grivitei, la o prietena, la 10 minute de mers lejer de la gara). :))

  • Au raspuns fetele un pic mai sus, este Spitalul Municipal, o zona in care orice ai face tot treci pe langa, iar eu am avut ani buni de trecut de acolo in drum spre facultate.

 3. Recomand si statia de metrou Eroilor de pe langa spit Universitar de Urgenta (fost Municipal), ca avea si sper ca inca mai are o librarie cu ff multe carti scrise de dl George Simenon + alti cativa scriitori de crima si horror, ca de ex dl John Saul, pe care ii gasesti mai rar asa gramada prin alte parti. Eu uneori ma duceam expres cu metroul acolo doar pt librarie, nici nu mai ieseam la suprafata ca sa admir arhitectura total nerecomandabila si impracticabila in caz, Doamne fereste, bat in lemn de 4 x 4 ori, de incendii in cadrul acelui asezamant spitalicesc, in care tocmai serviciul de neurologie cu maj bolnavilor paralizati se afla la etajul 9.

  • Ehei, ii cunosc cam fiecare pietricica, dar cred ca libraria aia a disparut cu foarte mult timp in urma. Eu imi aduc aminte cu drag de patiseria cu mirosurile ei vanilate. Nu puteam trece fara sa-mi iau ceva de acolo, de obicei ce era cald si mirosea atat de bine. John Saul am citit din greu si cred ca inca mai am un metru de carti de-ale lui dar au ramas uitate pe undeva sa stranga praful, intre timp am decis ca nu-mi place literatura horror, desi as recomanda oricui cartea scrisa de Jack Kilborn si Blake Crouch – Serial unde se intalnesc doi criminali in serie cu imaginatie dar lipsiti de neuroni (nah! daca te cheama Kilborn, ce poti sa faci?). La un moment dat era gratis pe amazon, cam aia e calitatea scrisului, dar ideea e geniala.

     • Cu patiseria a fost haios la inceput cand nu puteai cumpara decat daca intrai la metro si vedeai intotdeauna cativa nelamuriti uitandu-se prin geam, ar fi vrut sa intre dar nu le venea sa sara bare, mai ales ca la Eroilor erau intotdeauna tantiile foarte active :))) Cam dupa vreo cateva luni si-a deschis si o usa spre exterior, cu perete de plexiglass prin mijlocul patiseriei ca sa nu poti trece ext-int :))))))

    • amintirile mele legate de librarie sunt mult mai vechi, s-ar putea sa mai fie acolo. Am impresia ca-n ultimii ani au reaparut librariile prin oras ca ciupercile dupa ploaie, numai intre Romana si Universitate an numarat vreo 5 🙂 Mie mi se pare un semn bun.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s