12.12.12

Nu puteam să ratez o asemenea dată frumoasă, mai ales că este ultima din generaţia noastră. Asta în caz că nu voi ajunge la onorabila vârstă de 121 de ani ca să prind 01.01.01 (adică 2101). Şi pentru că este miercuri, iată şi câteva poze din articolul pe care îl pregătesc pentru mâine:

Fete des lumiéres Lyon 2012 Fete des lumiéres Lyon Fete des lumiéres Lyon

Despre Miercurea fara cuvinte @ Carmen

22 de comentarii

 1. Am fost si eu la Lyon anul trecut prin noiembrie. E un oras tare fain. N-am apucat sa vad prea mult, am fost „cu treaba” dar sper sa mai revin. Frumoase poze!

  • Si noi am zis la fel: trebuie sa mai mergem o data! Nici macar n-am apucat sa urcam cu funicularul pana sus la catedrala 😦 Dar festivalul luminilor este incredibil de frumos!

  • Daca n-ar fi asa de aglomerat! Am vazut pe un alt blog ca-n Nisa au separat zonele cu lumini prin garduri, in Lyon au pus ei niste garduri, dar mai mult au incurcat. In schimb mirosul de vin cald, clatite si castane coapte era incredibil. A fost ca-n povesti!

 2. Superbe decoratiile luminoase! In prima fotografie sunt atat de goth 🙂 Sugereaza atat de frumos vitraliile…
  O seara placuta!

 3. draga mea, îţi urez să ne vedem pe 01.01.01, tot la Carmen la WW!
  eu am vizitat Lyon-ul vara şi mi-a plăcut foarte mult.
  o seară minunată!

 4. Frumos, frumos, Lyon este un oraş minunat, mă tot întreb acum ce m-a făcut să nu merg acolo, mai ales că am şi nişte prieteni care locuiesc în apropiere şi mereu mă invită. Îmi închipui că acum a fost magic 🙂

  • Dupa ce am scapat din tren a fost mult mai bine, desi mi se pare un oras incredibil de aglomerat. Dar luminile merita vazute, din pacate sarbatorile tin doar 4 zile 😦

  • Este o imagine dintr-un spectacol proiectat pe cladirile vecine, a fost asa doar cateva secunde dintr-un filmulet de cateva minute repetat la fiecare alte cateva minute toata seara.

 5. Ce bogatie de culori pe aici!
  La balcoanele unui hotel din Ploiesti au pus braduti artificiali, cam pricajiti si impodobiti cu un fir de luminite. Ziua arata jalnic, dar seara se vad tare frumos, aproape la fel de frumos ca in pozele tale.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s