Leapşa: de-ale lui Rudolph

Publicat de

1. Care este lucrul cel mai bun pe care îl aveţi de oferit unui actual (las curentul altcuiva) sau eventual viitor iubit?
Acceptarea.
2. Care este lucrul pe care aţi dori să îl spuneţi cu voce tare unui actual(*) sau eventual iubit, însă nu vă puteţi imagina că veţi îndrăzni vreodată ?
Nu-mi pot imagina că voi îndrăzni vreodată. Oricum s-ar putea să mă lămuresc între timp şi atunci ce rost ar avea să provoc o „situaţie” fără să fie neapărată nevoie.
3. Care ar fi cadoul perfect de Valentine’s Day (eventual Dragobete, dacă sunteţi mai naţionalişti sau tradiţionalişti), pe care vă puteţi imagina că i l-aţi putea dărui iubitului actual sau unui iubit ideal potenţial de viitor astfel încât să ştiţi aproape cu siguranţă că se va simţi autentic fericit de această iniţiativă din partea dvs. ?
Să cumpăr bilete la The Gadget Show Live (sau Games day sau BlizzCon) nu neapărat într-o zi de sărbătoare. N-am nevoie de o zi dedicată ca să-mi arăt iubirea.
4. Care este un vis încă neîmplinit al dvs pe care aţi dori să vi-l îndeplinească actualul (*) sau viitorul dvs iubit ideal?
Un băiat care să-i semene leit (eventual şi educat ca el, care să apară direct mare şi perfect peste vreo 20 de ani).
5. În ce mod sau privinţă aţi dori ca relaţia dvs amoroasă curentă să fie oarecum diferită (mai bună), sau viitoarea dvs relaţie amoroasă ideală să fie diferită (mai bună) decât cea/cele precedente ?
Nu poţi perfecţiona perfectul, dar mi-ar plăcea să pot schimba anumite lucruri din trecut.
6. Care sunt temerile cele mai mari pe care le aveţi în legătură cu relaţia dvs amoroasă curentă sau o eventuală relaţie amoroasă de viitor ?
Aş putea pierde definitiv ce am şi nu mă refer la posesiuni materiale.
7. Care este năravul sau tabietul sau trăsătură dvs de caracter care credeţi că poate fi în mod real dăunătoare relaţiei dvs amoroase curente sau unei potenţiale relaţii amoroase de viitor ?
Curiozitatea, dar lucrez din greu pentru atenuarea efectelor negative.
8. Ce joc sexual pe care nu l-aţi încercat încă niciodată credeţi că v-ar face plăcere să îl încercaţi în viitorul apropiat în relaţia dvs amoroasă curentă sau una iminent viitoare, poate chiar de Valentine’s Day, sau de Dragobete, dacă nu de Crăciun sau Revelion ?
Blog AG. În plus, nu simt nevoia să-mi povestesc dorinţele erotice. Acestea sunt doar pentru cei mai negri neuroni ai mei, adânc îngropaţi prin hipotalamus.

rabidrabbit14_rota1
9. Care ar fi jocul sexual de care ştiţi din auzite sau din filme/cărţi/reviste, inclusiv on-line, şi pe care îl consideraţi în general OK pt oameni în general, inclusiv prieteni, însă pe care dvs personal nu aţi dori să îl încercaţi niciodată?
Jocurile sexuale sunt supraevaluate de cei care nu sunt în stare să le joace.
10. Care este complimentul care v-ar face plăcere să îl auziţi cel mai des de la iubitul dvs sau de la un potenţial iubit de viitor?
În general nu simt nevoia de a fi lăudată, dar apreciez complimentele sincere.
11. Completaţi această propoziţie: Fericirea nu este decât o stare de spirit.
12. Completaţi această propoziţie: Dragostea nu este ceea ce vrei tu.
13. Puteţi enumera măcar un lucru util pt dvs personal pe care l-aţi învăţat de la iubitul dvs actual, sau pe care credeţi sincer că l-aţi putea învăţa în viitor de la un eventual iubit? (E voie să enumeraţi şi mai multe, dacă aţi învăţat sau credeţi că puteţi învăţa mai multe.)
Să-mi argumentez părerile, să rezolv problemele atunci când apar şi să nu le mai amân la nesfârşit (sau până îmi explodează în faţă), cum să abordez un program/aparat nou, să fac cocktailuri, să fac prezentări, să repar diverse lucruri, să am încredere în cineva.
14. Ce lucru util pt relaţia dvs amoroasă sau eventual potenţial util pt o viitoare relaţie amoroasă credeţi că aţi putea înfăptui în maxim 90 de secunde?
Un sms în care să-l anunţ că şi-a uitat acasă, din nou, cheile, rucsacul, ceasul, samd şi nu-i nevoie să piardă o zi întreagă gandindu-se unde le-a lăsat.

(*) pur şi simplu n-am putut folosi curentul iubit, ideea unui potenţial iubit curentat îmi dădea prea mult de furcă şi nu pot scrie când mă zgudui de râs. 

Întrebările îi aparţin lui Rudolph, mare amator de băgat nasul acolo unde nu-i fierbe oala. Mai am restante vreo 5 dacă nu cumva mai multe. Şi pentru că Bia a răsuflat atât de uşurată că a scăpat de lepşe pe anul acesta, îi mai trimit una 😉 Apoi, Redsky cred că n-a mai primit de mult o leapşă de la mine 😉 Pe Alice o provoc in mod deosebit si cred ca 3 nominalizari ajung.

23 de comentarii

 1. Eu zic ca probabil e deformare profesionala! :D.
  In alta ordined de idei, asta fiind o leapsa despre amor trebuie data mai departe in stil de boala venerica! 😛 Nominalizeaza pe cineva!

 2. Ha ! Ha ! Nici nu imi trecuse prin cap cuvantul „actual” probabil pt ca tocmai acum eu nu am un iubit actual ! Pt mine „actual” chiar inseamna in mare parte nu numai „curent” in timpul prezent, dar chiar si „faptic” (ca in „actually”), sau chiar „real” (ca in verbul „a actualiza”/actualizare”, adica „aducere/infaptuire in realitate”.) Dar desigur ca ai dreptate si „curent” suna chiar ridicol acum ca mi-am rostit si eu prima intrebare cu voce tare !

  Nu pot decat sa repet si aici ce am mai scris chiar acum si pe blogul Rara Avis, efectiv NU pot sa imi dau seama cum de reuseste toata lumea sa raspunda asa de elegant si de concis si inteligibil si chiar realist la intrebarile mele, cand eu ma chinui de ma trec toate apele sa raspund la propriile mele intrebari, care mi se par chiar dificile si abstracte, si chiar si de aia (mi) le pun, pt ca atunci cand le alcatuiesc, in mare parte eu chiar nu stiu ce sa raspund la ele…si dupa atat chin, plus reflectie profunda…tot iese ca o varza semi-improvizata pana la urma !

  1. Nu stii tu, Rudolph, dar fetele pot orice 😉
   Si imi permit sa te mai corectez inca o data „actually” se traduce in romana prin „de fapt”, nu „actual” asa cum este tradus de regula. „Current” este actual, de aceea mi-am si permis sa schimb 😉

 3. 😆 wow ce m-a lovit, inca imi zbarnaie nasul!!
  ca de obicei, promit sa analizez si vad ce iese, desi fiind single mi-e cam greu sa-mi imaginez un potential candidat…

  1. E cu atat mai interesant asa! Nimic nu poate fi mai perfect decat acel personaj virtual, imbracat in dorintele noastre schimbatoare. Pacat ca nu tine si de cald.

 4. :)))) Asa imi trebuie! 😛
  Da, sper sa imi fac vreme dupa ea in vacanta, daca nu dupa vacanta de iarna in care intru (si abia astept) maine la prima ora, cand o intind catre Ineu :*
  Ocazie cu care, oficial iti urez, draga Kadia „Sărbători fericite” și Un An Nou foarte bun!! :*

  1. Sarbatori fericite si tie, Bia, alaturi de cei dragi si zapada mare si frumoasa la Ineu, mancare buna si distractie cu caru’! Sa ne citim cu drag din nou la anu’ ❤

 5. Pe blogul tau si a lui Vlad daca citesti un articol si nu revii dupa 2 zile sa citesti si comentariile toate, pierzi 50% din distractie ! 😀 😀

  1. Absolut! Ba chiar uneori am impresia ca ce scriu eu chiar nu conteaza, discutiile de dupa sunt mult mai interesante, mai ales daca reusesc sa-i starnesc pe Vlad si Alinuta, eventual in acelasi timp 😉

 6. Pana dupa Craciun sunt intr-un fel de pauza sau mai corect spus, lucrez part time pe blog, dar dupa ce scapam de apocalipsa si sarbatori, trebuie sa recuperez, ca s-au adunat o multime de lepse. :))
  Unele intrebari din aceasta leapsa sunt incomode, ar putea lasa loc de interpretari. Cred ca asta este motivul pentru care nu am vrut sa o fac. :))

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s