Întrebarea zilei: câţi pomişori pot planta 240 de bloggeri?

Publicat de

vALLuntar 2013.cdrCampania iniţiată de editura ALL pare să fi prins aripi, astfel încât în al doilea an a reuşit să implice cu 60% mai mulţi bloggeri decât anul trecut. Cei care s-au înscris până pe 17 februarie s-au angajat să citească 2 cărţi, pe care apoi să le discute pe blogul propriu, încercând să adune cât mai multe comentarii pentru a primi un pom, aşa cum am povestit aici.

Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, şi la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA, partener esenţial în această campanie.

Topul cărţilor cerute mi se pare interesant, toate trei fiind din colecţia Strada Ficţiunii, dar mă face să cred că majoritatea bloggerilor implicaţi în această campanie sunt de gen feminin:

  • „Fata de hârtie” de Guillaume Musso,
  • „Cheia” de Simon Toyne,
  • „P.S. Te iubesc” de Cecilia Ahern.

Nici nu s-au terminat înscrierile când recenziile au început să apară şi spre surprinderea mea aproape toate cele pe care le-am citit eu au strâns deja cele 15 comentarii necesare pentru a primi un pom de plantat. Simsim, ca şi anul trecut, conduce detaşat, dar nici Oana, Diana sau Piticii Voinici nu se lasă deloc mai prejos 😉 Eu am scris despre trei cărţi şi mai am în pregătire 5 recenzii, plus un braţ de cărţi de citit, dar nu ştiu câte dintre ele voi putea termina până pe 23 martie.

In 2012 s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de cărţi şi s-au adunat 200 de ore de voluntariat. Oare câţi pomi vor fi plantaţi anul acesta?

Mario De Mezzo propune primul numar: 500!

 “Numărul mare de participanţi şi entuziasmul lor ne demonstrează că oamenii sunt dispuşi să investească timp şi energie în proiecte care să sprijine comunitatea, şi că astfel de iniţiative ar trebui să vină mai des din partea companiilor. Le mulţumim tuturor celor care s-au alăturat campaniei vALLuntar şi tuturor celor care o promovează pe canalele media şi social media. Sperăm să plantăm peste 500 de copaci!” (Mario De Mezzo, CEO Grupul Editorial ALL)

11 comentarii

  1. La mine au fost niste incurcaturi si am primit altceva. Asteptam doua carti si a venit doar una, nici macar dintre cele pe care le cerusem. Dar problema se va remedia repede. Pana atunci, incerc sa termin de citit cartea primita, sa ii pot face recenzia.
    Cred ca se vor aduna mai mult de 500 de copacei. Cred si sper!

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s