Reflexii în oglindă

In Bruxelles, ne-am plimbat cat de mult am putut in pofida frigului, dar din cand in cand cedam frigului si cautam cu ochii holbati un intrand, un magazin, un muzeu, o incapere calda care sa ne protejeze macar cateva minute, chiar si numai atunci cand treceam de pe o strada pe alta. Astfel am descoperit aceasta cladire, un mini-mall, cu magazine de-o parte si de alta, extrem de luminos si cu jocuri de culori care mi-au furat inima si m-au facut sa-mi scot aparatul si sa intarzii cateva minute in plus cu privirile inspre tavan, dar printre oameni mai mult sau mai putin grabiti.

Doar mergand pe strada poti avea parte de surprize placute. Ma indoiesc ca acest loc este trecut intr-un ghid, dar in opinia mea a meritat admirat. Bruxelles 2013 Bruxelles 2013 Bruxelles 2013 Bruxelles 2013 Bruxelles 2013 Bruxelles 2013

Reflexii @ Sorin

WEEKLY TOP SHOT #72

24 de comentarii

 1. Arata mai mult decat impresionant, aparent comparativ cu supermarket urile noaste, nu
  pot spune decat sunt mai mult decat artistici, alunga oarecum imaginea de 100% comercial, se vede o diferenta imensa intre tarile noastre si in aceasta situatie, oare gresesc?

 2. aici, unde sunt eu, sunt multe centre comerciale facute de cei mai buni si faimosi arhitecti portughezi. adica te poti duce ca sa casti gura la arhitectura 🙂 daca nu ai bani de shopping hhihi. frumoase poze!!

  • A ajuns sa-mi placa arhitectura lumii comerciale, este mai colorata, mai luminata si mai bogata decat cea functionala a cladirilor noi, moderne, reci.

 3. Este atat de „altfel” acest interior! Nu ai cum sa treci fara sa il remarci. „Minimall-ul”, cum ii spui tu, este cat unul dintre mall-urile din Ploiesti. :))

  • Ba am vazut niste malluri din Ploiesti si mi s-au parut chiar maricele.
   Hmm, daca stau sa ma gandesc a fost doar unul, iar acum nu mai sunt sigura ca era in Ploiesti. Dar piata mi s-a parut extraordinara, ieftina, bogata, curata. Asta stiu sigur ca era in Ploiesti 🙂

 4. prima data cand am vazut cladiri imense din sticla a fost la bruxelles, pt mine era totul nou si mi-a placut imens. e foarte interesant ce ai pozat aici, arata cu totul deosebit!

  • Mie pana si NY mi s-a parut naspa, dar cred ca sunt foarte putin ingaduitoare cu cladirile din sticla si atat. Anul asta mergem din nou si sunt curioasa sa vad cum e noua cladire deschisa pe locul gemenelor.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s