Miercurea fără cuvinte – Le Mur de Je T’aime

Le Mur de Je T’aime 2013 Le Mur de Je T’aime 2013 Le Mur de Je T’aime 2013 Le Mur de Je T’aime 2013 Le Mur de Je T’aime 2013

 

Pentru Miercurea fara cuvinte @ CARMEN

34 de comentarii

  • :)))) Mie nu mi-a venit sa cred de cate ori am trecut pe langa el, fara sa stiu ca este acolo, imi place zona aia, dar pur si simplu n-am remarcat ceva in parc.

   • Si eu as fi avut aceeasi tendinta, daca nu imi sarea in ochi semnul facut de tine. Este normal sa cauti semne ale trecerii conationalilor, chiar si fara sa constientizezi pe deplin ca asta vrei. Cred. :))

    • 😀 Este de fapt o „opera de arta”, adica un artist a construit peretele cu inscriptia „te iubesc” in 300 de limbi, nu este scris de trecatori.

     • Serios? Nu mi-ar fi trecut prin cap ca ar putea fi altceva decat un perete dragut, pe care au semnat trecatorii, cam cum e chestia cu lacatele. :))
      Dar cum de i s-a permis? Unde este amplasat peretele?
      Ce ma enerveaza chestia asta „fara cuvinte”! :))

     • :))))))))) Noroc ca putem comenta: Frédéric Baron a inceput sa stranga fraza asta pe bucatele de hartie visand sa stranga cat mai multe limbi, apoi a rugat un artist caligraf, Claire KITO sa le transcrie pe placute de e-mail. Tot peretele are 40m2, a fost „construit” in 2000, intr-o gradina publica, Square Jehan-Rictus, cu bani privati. Adica au reusit sa-si stranga singuri banii necesari proiectului.

     • Uite si un filmulet, cam tremurat si greu de urmarit, dar reda exact atmosfera locului. E adevarat ca eram cam frig si innorat cand am fost noi 😉

   • Pai am vazut ca sunt fotografiate, deci am presupus ca ati stat la fata locului sa le cautati, special pt a le fotografia 🙂
    Initial si eu am avut impresia ca ar fi scris de trecatori, desi mi se parea un proiect f mare si greu de realizatl in felul acesta, dar apoi am sesizat ca tot scrisul este cu alb, ceea ce n-ar fi fost posibil daca ar fi fost scris de atat de multe persoane, si pe langa asta, ma intrebam cum de au ajuns sa scrie si sus (daca ar fi fost creat de trecatori), deci mi-a rezultat ca nu avea cum. Si iata cum „vanatoarea” ta imi influenteaza intreaga viata! :)))
    Ei, ma rog, am cautat si am citit despre prioiect, evident. Foarte simpatica ideea!

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s