Ilustrate calatoare – 1

Cu cateva zile in urma anuntam un nou proiect pe blog, in care imi propuneam ca in fiecare saptamana sa trimit cuiva o ilustrata prin posta, insotita de cateva cuvinte. Spre marea mea bucurie, initiativa mea a fost primita calduros si am obtinut deja cateva adrese pentru ilustratele mele calatoare. Am uitat sa mentionez ca mie imi plac cartile postale fara plic, cu timbrul si stampilele postei penru ca intotdeauna m-a fascinat drumul pe care il face un pachet si urmele acestuia: stampile, semnaturi, date si alte semne ale trecerii prin vama sau alte servicii birocratice umane.

Asadar, iata prima ilustrata porneste pe drumul ei, spre un destinatar necunoscut, pentru cateva zile, cat va calatori prin posta:

Proiect: cartea postala

Daca doriti sa primiti o ilustrata calatoare va rog sa va inscrieti in formularul de contact de aici.

18 comentarii

  1. Suuuper arata oraselul vostru! 🙂
    Chiar ieri am fost la posta, am stat aproape o ora ca coada, nu am vazut carti postale sa fie afisate la vedere 😦 Cand am ajuns in fata, tanti de acolo era f stresata si mi-a dat din cap ceva incert, cand am intrebat-o. Mai caut 🙂
    Mie chiar imi era teama ca ar putea ajunge prea deteriorate, fara plic, dar daca tu preferi asa … 🙂

    • Multumesc frumos, calatoria va fi cam peste 3 saptamani, pana atunci am foarte mult de lucru si cu cat se aduna mai mult cu atat n-am chef, in sfarsit a venit primavara, e frumos afara, placut, norisori pufosi, floricele, pasarele, terasele deschise, care munca?!

  2. Ilustrata a ajuns intreaga si nevatamata la destinatar! Dar pentru ca acesta se exprima cam greu in scris, inca nu ti-a multumit! Multumesc! Sa ai un an asa cum ti-l doresti! Daniela

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s