Vedere de weekend

Cand am pornit proiectul ilustratelor calatoare, prin posta, Aphextwinz a venit cu propunerea sa trimitem saptamanal si o ilustrata virtuala, iar eu am si primit una, din Turcia, o tara pe care imi doresc s-o vad, dar in care nu am ajuns inca. Singura „conditie” a vederilor de week-end este ca aceasta sa fie o fotografie sau un desen care sa va apartina, dar puteti sa o dedicati oricui doriti.

Fantoft Stavkirke (Norvegia, 2012) refacuta dupa incediul din 1992
Fantoft Stavkirke (Norvegia, 2012) refacuta dupa incediul din 1992

Eu trimit in dar o ilustrata virtuala celei care ma bucura aproape zi de cu articole incantatoare despre calatorii, la singular sau nu, Mira ma face sa imi aduc aminte de viata la tara, de vacantele la bunici, de acele zone din tara mea pe care inca nu le-am vazut si ma face intotdeauna sa-mi doresc sa ies la o plimbare, sa simt miros de fan, sa-mi ud picioarele in roua diminetii sau sa ma catar dupa un mar sau o para.

12 comentarii

    • Aha, stiam doar ca i-au prins dar nu si cine a facut-o, din cate am inteles, Varg Vikernes neaga c-ar fi inceput el seria de incendii si ca nu e vinovat de arderea acesteia. Acum, eu sincer ma intreb de ce simt nevoia sa arda genul asta de bijuterii arhitecturale, in loc sa-si verse naduful pe cladirile moderne, urate, fara valoare. Probabil nici macar pe nebuni nu-i atrag urateniile astea moderne 😦
      Desi, biserica din Tromso mi-a placut.

    • Este incredibil cat de frumos se poate lucra in lemn, si genul asta de cladiri au o frumusete aparte, poate si din cauza ca sunt atat de fragile. Mie mi se pare ca au si un miros aparte.

  1. Stai sa gasesc baterie pentru aparatul de fotografiat si intru in joc, pentru ca imi place mult. Are si Ploiestiul meu locuri frumoase, care merita sa fie recomandate.
    Am mai vazut aceasta constructie la tine pe blog si stiu ca mi-a placut mult.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s