Lana del Rey in Geneva

Publicat de

Ca in fiecare an uit ca pana si in Elvetia 1 mai este zi libera. Mi se pare atat de ciudat incat ma vad in stare sa ma trezesc de dimineata, sa-mi beau cafeaua ca de obicei si sa ma trezesc la slujba in fata usilor inchise pentru care am nevoie sa scot legitimatia ca sa se deschida pentru ca sa-mi aduc aminte ca avem liber. Insa eu astept 1 mai pentru concertul la care am cumparat bilete cu vreo doua luni in urma si anume LANA DEL REY – BORN TO DIE.

379--3FBA6E42-60D1-43F9-B0F9-A6FA6B18FD7EPe fata asta am descoperit-o intamplator cand mi-am sincronizat libraria cu a lui Vlad si m-am trezit cu cantecele lui, bineinteles ca m-am uitat sa vad cine este mataita, dar intre timp mi-au placut cele doua cantece peste care am dat, suficient de mult cand sa cumpar bilete s-o vad in concert atunci cand am vazut ca vine in Geneva.

Astea sunt cele doua cantece ale ei care-mi plac, sunt chiar curioasa cum va fi concertul:

Pe langa asta, inceputul lui mai aduce si targul de carte din Geneva plus o calatorie in US, la Washington si New York.

5 comentarii

  1. Nustiu cum se face dar unul din link urile pe care le-am accesat acum 2 zile referitoare la Lana Del Rey erau cam nefunctionale sa fi fost o concidenta, ceva de moment?
    Insa avand in vedere ca e destul de frumos e si foarte talentata deci din punctul meu de vedere isi merita succesul, are unda verde.

  2. Si eu am descoperit-o intamplator… m-a cucerit de la prima auditie. Imi place mult, pe langa Born to die, si Backfire 🙂
    Distractie placuta la concert, sunt sigura ca merita!

  3. Au fost intr-o perioada blogurile pline cu melodiile acestei fete, dar cum eu nu prea pierd vremea ascultand muzica atunci cand vreau sa citesc articole, habar nu aveam cum canta. Abia dupa cateva luni am deschis de curiozitate videoclipul si am ascultat-o. Imi place, este deosebita fata de pupezele care au umplut scenele in ultimii ani.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s