Vânătoarea de comori – săptămâna 8

Publicat de

Undeva pe blog se afla un articol parolat, care contine intrebarea finala din acest concurs. Parola care deschide articolul este un cuvant:

– pomenit de Lord Byron intr-unul dintre poemele sale, despre un calugar libertin, partizan al Reformei Protestante;

– a aparut si intr-o nuvela de-a lui Henry James;

– pe langa acestia  Jean-Jacques Rousseau, Victor Hugo, Alexandre Dumas si Gustave Flaubert au fost si ei interesati fara sa fie inclus in operele lor;

– nu a fost intotdeauna elvetian;

quest

Răspunsul trebuie trimis prin e-mail, respectand instructiunile din articolul parolat.

Termenul de rezolvare este până pe 6 mai 2013 (ora 00.00).

ACEASTA este ultima etapă a vânătorii de comori pe blog.

Dacă doriţi să fiţi la curent cu noutăţile, evoluţia concursului, daca ati dat sau nu raspunsul corect sau pur şi simplu să asistaţi la discuţiile participanţilor, vă rog să vă înscrieţi pe pagina de FB concursului, aici. Înscrierea nu este obligatorie, dar v-ar putea fi utilă sau măcar distractivă.

Mai multe detalii despre desfasurarea concursului puteti citi aici, iar despre premii, aici. Nu uitati, daca nu ati raspuns la primele  sapte intrebari, puteti sa trimiteti raspunsurile corecte pana pe 6 mai 2013.

16 comentarii

 1. Am trimis raspunsul si mi s-a parut usor. Sa-mi zici daca e correct pentru ca a fost prea usor. Revin si cu celelalte saptamani, sper ca azi dar pana in 6 mai mai am timp:D

 2. Am gasit surprinzator de repede parola si postul parolat, dar cand am vazut intrebarea am intrat in panica. Mi se parea ca mai este atat de putin pana pe 6 mai… :))

 3. Nu am nici cea mai mică șansă să găsesc postul parolat, deși parola a fost ușor de dedus. Nici nu știu exact ce înseamnă ”post parolat” – ar trebui să nu se deschidă decât cu parolă? 😀

  1. indiciile sunt si ele in text, atunci cand dai de el iti scrie Parolat: (numele postului)
   Nu există un rezumat, acesta este un post protejat.

 4. E perfect raspunsul trimis in email?
  Fiindca ai deja atatea raspunsuri, varianta cred ca e ori tragere la sorti ori o etapa finala cu ceva creativ, de exemplu o compunere pe o tema, folosindu-ne de anumite locuri descrise de tine si de senzatiile traite de tine, practic sa devii un personaj. Randomul e obiectiv, cea de-a doua propunere presupune subiectivitate, tu sa alegi povestea care sa iti placa mai mult.

 5. Gata, usor de data asta, saptamana 7 a de departe fost cel mai greu. Sa verifici te rog si spam-ul, posibil ca emailul meu sa fi ajuns acolo.

  Multumiri pentru concurs, extrem de fain!

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s