Cum sa faci rost de un bilet gratis

Publicat de

„The truth will set you free, but first it will piss you off.” — Gloria Steinem

Continui seria articolelor inspirate din informatiile primite prin e-mail – pentru ca da, am inceput sa primesc tot felul de informatii, dar eu mi-s strangatoare de obicei, culeg pana si fluturasii dati pe strada, poate gasesc ceva interesant, de aceea strang cam o punga intreaga de hartii ce ajung, saptamanal, in containerul de reciclat. Se poate spune ca fac cateva lucruri bune: ajut campaniile publicitare, ma informez si reciclez, dar se pare ca „bucuria” contributiei mele va fi din ce in ce mai rara pentru ca mai nou primesc e-mailuri si zau ca nu simt nicio satisfactie sa apas butonul de „trash”. Parca e mai satisfacator sa le arunc in punga de hartie care va fi reciclata in fiecare marti.

Screen Shot 2013-05-17 at 4.00.55 PM

Dar, sa ne intoarcem la cum puteti obtine bilete gratis – daca va intereseaza sa mergeti la ICEEfest 2013 – nu ma intrebati ce este pentru ca habar nu am, abia acum am aflat de el, dar se pare ca manifestarea are o oarecare vechime si pare sa aiba destul de mult succes. Asa zic ei, pe site-ul lor, aici. Cica vor participa nume mari ale internetului (de la comunicare, social media pana la jocuri) cum ar fi Facebook, Google, Youtube, Skype, Yahoo, PayPalMicrosoft, BBC, HBOSaatchi & Saatchi, Duval Guillaume Modem, Draftfcb, McCann Erickson, Grey Group, Mediabrands Worldwide, Lbi, Deezer, Orange, Ubisoft, Gameforge. 

Deci, procedura e simpla si n-am de gand s-o scriu, dar o puteti analiza in poza de mai jos:

ICEEfest-2013-zelist

Cu alte cuvinte, asa cum am inteles eu: scrii despre eveniment pe blogul personal (probabil ceva mai laudativ decat am facut-o eu), convingi 2 persoane sa mearga si ai bilet pe gratis, cu alte cuvinte ei platesc si biletul tau, dar daca tot voiau sa se duca atunci pot obtine o reducere 25% cu conditia sa accepte sa-si inscrie numele langa al tau. Interesanta oferta pentru un blogger dornic de informare 😀 Acum ideea este se ofera cineva plateasca pentru a participa?

PS: N-am lasat informatiile referitoare la codul de reducere pentru ca eu nu voi participa si nu vreau sa le stric baietilor campania, facand publica o informatie rezervata unui public oarecum restrans – dar daca vreti sa-l obtineti si nu ati primit newsletterul de la Ze List atunci ma gandesc ca cel mai simplu ar fi sa-i contactati direct pe ei pentru detalii. 

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s