Vânătoarea de comori – nivelul 4: reguli de desfasurare

Mergem mai departe cu vanatoarea noastra de comori cu Vienela (Iubesc viata) si Diana (Tara mea inventata), cele care au reusit sa raspunda la cele 7 intrebari puse saptamana trecuta. Cele doua au avut de ales intre:

 1. a continua ca pana acum: fiecare va propune o proba pentru cealalta concurenta;
 2. a stabili o zi la o ora cand as fi pus o intrebare la care primul raspuns corect castiga.

treasurehunt

Avand in vedere ca amandoua au ales prima varianta (fara ezitare as spune), aceasta runda va fi un duel intre Vienela si Diana, aici, pe blog, care se va desfasura astfel:

– pana vineri 24 mai au timp de gandire pentru a alege o intrebare la care trebuie sa raspunda cealalta;

– amandoua au primit statutul de autori pe blog – astfel incat fiecare isi va putea scrie articolul ce contine proba dupa preferintele proprii.

– raspunsul va fi dat prin comentariu public la articolul celeilalte

  • fac o nota aici: comentariile sunt libere, puteti sa incurajati fara probleme favorita sau sa comentati articolul respectiv, dar va rog sa nu dati solutia problemei inaintea concurentei vizate.

Primele 2 articole (unul al Vienelei si unul al Dianei) din aceasta runda va fi publicat vineri 24 mai la ora 22. Termenul pentru a da raspunsul va fi luni 27 mai tot la ora 22.

Daca au raspuns amandoua, fiecare va scrie un nou articol continand o alta proba si vom stabili urmatorul termen limita, de comun acord.

24 de comentarii

 1. Am eu doua bloguri, am avut acces pe cele doua bloguri ale lui Florin Rusanu, am oricand acces si pe blogul baiatului, acum si la tine… Deci am scris ca si autor pe 5 bloguri pana acum, urmeaza ca maine sa o fac pe un al saselea.
  Cine mai doreste, cine mai pofteste? In cativa ani ajung sa scriu pe multe dintre blogurile romanesti, in acest ritm… :))
  Timpul trece si eu nu am pregatit nimic.

  • Este doar vina ta, daca esti atat de activa si se interactioneaza atat de usor cu tine! In plus, cred ca premiul merita munca asidua din ultimele 3 luni – nici macar nu-mi imaginam ca va dura atat si ca va necesita atata munca!

   • Cu o noapte inainte de a gasi raspunsul am stat sa caut pana la ora 3 dimineata. A doua zi i-am spus lui Mihai ca daca mergeam in aceste luni la sapat de porumb nu as fi fost atat de obosita si sigur imi luam o tableta. :)) Dar nu as mai fi aflat poate niciodata cum se cifreaza un text folosind cifrul Vigenère. :))

    • :))))) Munca asta intelectuala este mai grea decat pare! Recunosc ca si eu am invatat multe si ma tot felicit singura ca am avut ideea asta, imi place comunitatea creata din jurul blogului si sunt foarte mandra de cititorii mei!

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s