Autor: Kadia

Ceea ce descoperi tu de capul tau este mult mai interesant decât ceea ce descoperă altcineva pentru tine – este ca diferența dintre o căsătorie din dragoste și una aranjată.

11 gânduri

  1. Apropo de dunga trasa pe o panza si gata capodopera.. am rasfoit o carte de benzi desenate (Urban Comics Made in Cluj) si la un moment dat erau doi indivizi.. Geniul (un pictor) si hotul.. care tot ii fura geniului panza [ geniul spunea ca are o panza de milioane si evident era inca goala pentru ca mereu o uita prin diverse locuri]. La final hotul de lasa bagubas si tabloul comandat geniului era de fapt o dunga care valora o caruta bani.

    Mi-a placut mult ce ai postat:D De fiecare data citesc cu placere benzi desenate – de fapt am crescut cu Pif-urile alor mei.. hihi. [ pif-uri in franceza, bineinteles]

    1. Imi este vag cunoscuta banda asta desenata si imi aduc aminte pentru ca m-a distrat exact dunga, dar nu cred ca era ceva romanesc. Sau poate o fi fost, habar nu am, pentru ca ajung sa citesc tot ce-mi cade in mana.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s