Ilustrate calatoare – 9,10,11

Publicat de

“The sea frozen in a storm is the image which most nearly describes [Switzerland] to me. Whether you look up at its awful solitudes or down where it rests its icy tongue on the valley, with the pink crocus blossoming on the very edge; whether you examine its blue and broken ice or draw away from its fearful crevasse, or think of its cold, defined, steady, and silent course, with the immense boulders on its bosom—wherever and whenever you see it, it is the miracle of nature, the wonder of the Alpine world.” ― M.E.W. Sherwood, An Epistle to Posterity

Am uitat sa va arat si ultimele 3 ilustrate care au plecat la drum saptamanile trecute, nici n-am realizat cat de repede a trecut timpul pana cand n-am inceput sa primesc mesajele ca au ajuns deja la destinatie.

Ilustrate din Geneva 2013

Daca doriti sa primiti o ilustrata calatoare va rog sa va inscrieti in formularul de contact de aici.

PS: Am uitat sa multumesc din suflet Oanei, lui Alice si lui Ninu pentru minunatele ilustrate primite in ultima … luna, as zice. Au fost superbe si m-am bucurat enorm sa le primesc!

13 comentarii

    1. Deocamdata doar prin Elvetia, la Berna in septembrie, Berlin pe la sfarsitul lui octombrie si sper eu mai departe, dar inca n-avem planurile gata. Mi-ar placea sa ajungem si la UKA in Trondheim.

  1. Stimulata de vederile primite de la tine, am inceput sa cer fara rusine ilustrate bloggerilor care pleaca in vacante prin lume si imi place de mor ideea de a le colectiona. Le place si lor ideea de a trimite. :)))
    Vrei una din Ploiesti?

  2. Multumesc mult, ce surpriza placuta am avut ieri cand am descgis cutia postala! Se pare ca a fost in tranzit indelung considerind data expedierii si data in care a ajuns, dar a ajuns si m-am bucurat. Si-a gasit lossorul pe birou linga telefon, ca sa dau cu ochii de ea cit mai des si sa imi aduc aminte de scurta dar foarte placuta vizita in Geneva. Multumesc inca o data!

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s