Of, of, of, cum trece timpul!

Am impresia ca petrec atat de mult timp gandind incat nu mai am timp sa fac nimic. Daca pentru fecare clipa in care planuiesc sa fac ceva chiar as face macar o actiune, viata mea ar fi mult mai plina. Nu inseamna ca ar fi neaparat si mai buna calitativ, poate uneori este bine sa planuiesti indelung ceva. Cumva nu cred ca articolele de pe blog intra in categoria asta. Ideea este ca aproape a venit vinerea si imi dau seama cat de putin am reusit sa realizez din ceea ce mi-am propus, iar ideea unui jurnal saptamanal pare deprimanta din punctul asta de vedere pentru ca am impresia ca am ramas in acelasi loc ca saptamana trecuta. Dar cu mult mai multe ganduri si planuri in plus.

Sau poate problema mea este ca fac prea multe si am mult mai putin timp de scris, dar nu pot sa-mi explic. Da, azi am fost intrebata ce fac eu toata ziua si am ramas fara cuvinte. Nu stiu unde se duce timpul meu. Gandesc prea mult. Sunt convinsa ca am dus o activitate sustinuta pentru ca de cele mai multe ori ma simt obosita atunci cand se lasa noaptea, dar nu pot arata cuiva ce am lucrat eu azi pentru ca n-am un produs finit. Nici macar n-ar un teanc de lucrari sau comentarii lasate ca urmare a activitatii mele „intelectuale” sustinute. Un muncitor poate arata ce-a lucrat chiar daca produsul este defect, hidos sau mai putin practic, el face ceea ce i se spune, dar cel care-i spune ce sa faca cum arata ce-a facut?

Pff, azi clar n-ar fi trebuit sa-mi petrec timpul scriind, in niciun caz dupa paharele de Châteauneuf-du-Pape adus din Avignon.

Ideea era ca voiam de vreo 2 saptamani sa arat filmuletele cu cimpoierii belgieni care au definat prin centrul Genevei. Nu ma intrebati de ce belgieni, inca n-am reusit sa ma lamuresc. Clar trebuie sa mai gandesc un pic cum sa abordez problema.

18 comentarii

    • Oh, da! Iar cel mai ingrozitor este atunci cand sunt singura, deschid calculator sa caut ceva si ma trezesc cand ridic ochii de pe pagina citita c-au trecut cateva ore bune. Devine chiar tragedie daca inainte de asta ma apucasem de gatit ceva.

  1. Am vrut sa dau drumul la video inainte de a citi si chiar ma gandeam ce cauta „Dorinta noastra” (Ons verlangen) in Geneva. Dupa aceea am citit ca sunt din Belgia :).

    • Sa stii ca si eu m-am intrebat, mai ales ca au fost doua trupe, una pe picioroange, care mi s-a parut cu adevarat belgian, dar trupa asta de tobosari si cimpoieri nu pot inca sa-i leg de Belgia. Eh, probabil n-am inteles eu ceva.

  2. Am studiat cu atentie pe aici si am descoperit ca pot naviga spre celelalte articole.M-as fi mirat sa nu ne oferi aceasta posibilitate. 🙂
    Daca pare ca nu ai facut nimic toata ziua, cand de fapt tu ai gandit intens, imagineaza-ti cum este cand faci mii de lucruri marunte prin casa si nimeni nu vede, ba chiar se mira de ce seara esti obosita. :))))

    • A, da, am testat si varianta asta! Pana cand am lipsit 10 zile de acasa, plecata la o conferinta, cand am fost asteptata cu foarte mare nerabdare sa ma intorc inapoi.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s