MfC – Inge Löök’s old ladies

Cine este Inge Look si ce-i cu ale sale batrane doamne puteti afla de aici.

inge-look-old-ladies-01 inge-look-old-ladies-27

inge-look-old-ladies-31 inge-look-old-ladies-30 inge-look-old-ladies-29 inge-look-old-ladies-28 inge-look-old-ladies-22 inge-look-old-ladies-21 inge-look-old-ladies-20 inge-look-old-ladies-18 inge-look-old-ladies-17 inge-look-old-ladies-13 inge-look-old-ladies-11 inge-look-old-ladies-10 inge-look-old-ladies-09 inge-look-old-ladies-08 inge-look-old-ladies-07 inge-look-old-ladies-05 inge-look-old-ladies-04 inge-look-old-ladies-02

Pentru Miercurea fara cuvinte @ CARMEN

11 comentarii

  1. Si eu tot de acolo am pornit, am vazut imaginea cu doamnele sub masa, asa ca am cautat detalii despre ea, pana cand am aflat ca este o colectie intreaga de carti postale, desenate de finlandeza. Chiar mi-ar placea sa fiu atat de activa si plina de voie buna cand voi ajunge la varsta aia, cumva ma vad asa. Sau mi-ar placea sa fiu asa.

 1. Adorabile!
  Nu stiam nimic despre ele, doar prima poza o gasisem undeva, pe net si m-am indragostit de ea 🙂

  1. Mie imi place si cea in care stau in pat si citesc dintr-o carte, sau cea cu pisicile pe acoperis. Parca ma vad! :)))
   Par atat de active si glumete. Foarte expresive desenele.

 2. Trebuie sa ma asigur inca de pe acum ca am aproape o prietena la fel de sonata ca si mine, cu care sa imi petrec batranetea facand nebunii simpatice. Sunt superreusite chestiile astea. Oare exista posibilitatea de a le comanda de undeva? De fapt, cred ca ar merge si scoase la imprimanta, ca doar nu suntem atat de pretentioase.. 🙂 Mi-ar placea sa le trimit catorva fete, asa, ca o provocare… :))))

 3. Faine tare imaginile…M-am gandit eu ca trebuie sa fie ceva nordic 😀 Chiar imi plac mai mult in peisaje friguroase :). Deja ma gandeam la mine si la o prietena peste muuuuuulti, muulti ani :)) Bine, inainte recunosc ca mi-a trecut un gand pervers prin cap…of…

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s