11 comentarii

    1. Si eu tot de acolo am pornit, am vazut imaginea cu doamnele sub masa, asa ca am cautat detalii despre ea, pana cand am aflat ca este o colectie intreaga de carti postale, desenate de finlandeza. Chiar mi-ar placea sa fiu atat de activa si plina de voie buna cand voi ajunge la varsta aia, cumva ma vad asa. Sau mi-ar placea sa fiu asa.

    1. Mie imi place si cea in care stau in pat si citesc dintr-o carte, sau cea cu pisicile pe acoperis. Parca ma vad! :)))
      Par atat de active si glumete. Foarte expresive desenele.

  1. Trebuie sa ma asigur inca de pe acum ca am aproape o prietena la fel de sonata ca si mine, cu care sa imi petrec batranetea facand nebunii simpatice. Sunt superreusite chestiile astea. Oare exista posibilitatea de a le comanda de undeva? De fapt, cred ca ar merge si scoase la imprimanta, ca doar nu suntem atat de pretentioase.. 🙂 Mi-ar placea sa le trimit catorva fete, asa, ca o provocare… :))))

  2. Faine tare imaginile…M-am gandit eu ca trebuie sa fie ceva nordic 😀 Chiar imi plac mai mult in peisaje friguroase :). Deja ma gandeam la mine si la o prietena peste muuuuuulti, muulti ani :)) Bine, inainte recunosc ca mi-a trecut un gand pervers prin cap…of…

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s