Sunt in cautarea unui restaurant bun in Berlin

Publicat de

Daca stie cineva un restaurant bun, frumos, in niciun caz vegetarian, ci mai degraba grill sau cu mancare europeana prin centrul Berlinului, as fi mai mult decat recunoascatoare.

Am deja rezervare pentru Midtown Grill, unul dintre restaurantele mele preferate in Berlin, dar voi avea de petrecut 2 seri, deci mai am nevoie de un local, eventual, nou.

logo

Am vrut sa merg la Entrecote – dar nu mai au locuri deja 😦 Ramane pe data viitoare pentru vreau neaparat sa-l testam. 

entrecote-logoMa tenta si Paris-Moskau (strict din cauza ca se numeste asa si se afla in Berlin), dar toata zona este in constructie, lucru de care se plang amarnic si parca nu m-ar tenta sa trec seara, prin frig, probabil si ploaie pe langa un santier, fie el si in centrul Berlinului. Sau poate tocmai d-aia.

logo_pm

Pentru pranz, voi merge la Gorki Park Cafe, ca sa-i aduc aminte lui Vlad de mancarea ruseasca (sper sa fie cat de cat autentica), dar oricum decorul merita vizita zic eu. Asta in caz ca-mi este confirmata rezervarea pentru sambata. Sper ca da.

gorki-logoDeci, a fost cineva pe acolo si-si aduce aminte de un loc interesant?

6 comentarii

  1. Nu am fost la Berlin, deci nu am cum sa te ajut. Am vrut, insa, sa iti spun ca imi place faptul ca ne povestesti unde si ce ai mancat pe acolo pe unde ai fost.

    1. Imi pare bine pentru ca am o serie intreaga de articole pe tema asta, cu locuri deosebite, peste care am dat intamplator si pe care n-as vrea sa le uit.

  2. Eu nu am fost la Berlin decat in 2 aeropoarte unde nu m-a tentat sa mananc nimica (desi am cautat sa-mi aleg ceva cu cea mai mare bunavointa), insa am gasit pe Internet un restaurant cu un nume ff intrigant plus pe o strada cu nume deosebit de placut plus care zice ca e traditional italian si m-am gandit ca poate asta o sa-l ambitioneze asa la nivel de „psihologie inversa” pe Vladen, si anume Miseria et Nobilita pe Kopernikusstrasse !

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s