Miza unui pariu

Publicat de

Acesta este articolul cu numărul 1000, iar pentru mine dovada că mă pot ține de o pasiune. Am avut nevoie de 44 de luni pentru a scrie această primă mie, ceea ce înseamnă cam 22 de articole pe lună, unele mai bune, altele mai proaste, mai scurte, mai lungi, cu numeroase greșeli sau foarte inspirate. Cred că am învățat foarte mult în ultimii 3 ani și jumătate de când am hotărât să-mi scriu un jurnal public, care mi-a adus prieteni, unii au rămas alături de mine, alții nu, dar cred că cel mai important este drumul, nu finalul. Deocamdată nu văd finalul, nu știu cât voi mai scrie pe blog, sper însă că va fi un drum lung și plin de aventuri.

Am avut perioade în care nici nu-mi venea sa deschid calculator, dar și perioade în care aș fi scris zile întregi. Cred că luna aceasta sunt într-o astfel de perioadă. Și cu asta am ajuns la pariul făcut cu Vladen, anume până în prima zi de crăciun (25 decembrie) ar fi trebuit să ajung la 1000 de articole, adică aveam de scris 6 articole in 10 zile, ceea ce mie nu mi se pare deloc prea mult, dar el a considerat că nu-mi va fi ușor. Înțeleg de ce, pentru că scrisul meu este dependent de starea mea psihică sau de programul de la slujbă, care în ultimele zile a fost aglomerat. Dar, iată că am reușit!

Miza pariului a fost următoarea:

 • dacă pierdeam ar fi trebuit să găsesc o bere artizanală, locală, care se vinde de obicei doar în restaurante sau baruri, adică La Sorcière, o bere roșie, produsă de Brasserie de Murailles. Eram oarecum liniștită pentru că îmi aduceam aminte vag c-am primit un e-mail de la o firmă, espace-terroir.ch care livrează produse bio acasă, în care se lăudau că livrează și berile astea (sunt 5 tipuri în total), unde, din câteva clickuri am și găsit-o dar bineînțeles că n-am cumpărat-o pentru că am fost încrezătoare în cheful meu de scris. 
 • dacă câștigam (ceea ce tocmai s-a întâmplat, cu ocazia acestui articol) Vladen trebuie să-mi picteze un glob cu antetul blogului până pe 25 decembrie.

pariu-1000

distributie articole pe blog decembrie 2013
Distributia subiectelor articolelor pe blog

Așadar, vă mulțumesc că sunteți alături de mine, dar și pentru cele 18432 de comentarii!

17 comentarii

 1. Felicitari din tot sufletul! Imi pare bine ca te-am gasit, pentru ca imi plac foarte mult articolele tale, abia astept sa te mai citesc in continuare. Imi vine mereu sa zambesc cand vad ca pui grafice la articolele tale pentru ca ma gandesc la faptul ca si daca nu as fi stiut in ce arie ai meseria, asta te da de gol ca esti om de stiinta 😀
  Felicitari inca o data si abia astept sa va talentul lui Vlad la pictat globuri.

 2. Vladen, roșcățilă, te-ai ales cu o pedeapsă prea plăcută…s-o vedem, dară! Abia aștept să te laud, ca să roșești. 😆
  Felicitări, nevastă câștigătoare(deși, cred că e un pleonasm)!

 3. Felicitari! Un numar foarte mare de articole pentru un timp atat de scurt. Iti doresc la fel de multa putere de munca, inspiratie, ambitie si perseverenta si poate ne vom citi si peste 10 ani. Stiu ca suna mult dar deja pe multi ii citesc de 3-4 ani, pot spune ca ii cunosc mai bine decat unele cunostinte ce au fost langa mine ani de zile in timpul scolii 🙂

 4. Acum înteleg ce era cu planul lui Vladen de a picta un glob gigant! 🙂 Felicitări Kadia și articole multe și interesante și de acum înainte.

 5. m-am iuitat să văd câte articole mai am până la mie, dar am uitat că am şters deunăzi câteva care nu cadrau deloc cu nişa mea…
  sigur, aşteptăm globul … 😀 şi trag un ochi la reţete, că e vremea.

 6. Felicitari pentru 1000 asta si multe inainte la fel de interesante!
  Asteptam globul pictat, desi dupa ce am vazut cireasa crosetata ma gandeam ca ar fi interesant si unul textil 😀

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s