Pagini de jurnal (17)

Publicat de

Astăzi … este miercuri și mă chinui să scriu jurnalul ăsta de duminică, doar că luni am avut de ținut o prezentare, cu progresele făcute în ultimele două luni, marți am stat de vorbă cu șeful, apoi am avut de lucru și când am ajuns acasă am citit Donțova, știam eu că nu mai scriu pe blog până n-o termin, da, acum scriu, dar încă sunt la slujbă, în timpii de așteptare, ar trebui să scriu pentru prezentarea de marți, dar mă simt prea obosită, o să termin mâine de aranjat paginile de powerpoint.  

Afară… este deja intuneric, dar m-am minunat toată ziua că la noi a venit primăvara, cu un cer senin, vreme însorită, de mers în pulover, în curând apar și floricelele. Primaria a pornit deja la tăierea crengilor de anul trecut, lucru care se făcea de obicei prin martie. Am impresia ca sunt prinsă într-o buclă a timpului și am sărit peste vreo 2 luni. Sau poate am băut prea mult în perioada de sărbători și n-am realizat când a trecut timpul.

În casă… începe să crească entropia, iar Sonia m-a anunțat că mai rămâne o săptămână în Portugalia, pentru că li s-a defectat mașina pe drum și trebuie să aștepte nu știu ce piesă.

În bucatarie… n-am prea mai gătit, se simte că ne-am întors la programul obișnuit de zece ore la slujbă, ieri am făcut cartofi prăjiți cu chiftele de la Ikea, care mi-au rămas în congelator de dinainte de sărbători. Azi planuiesc niște aripioare la cuptor. Mi s-a făcut dor de mirosul lor, deși mie nu-mi plac aripioarele, Vlad le iubește insă.

aripioare de pui

Ce mai meşteresc eu… ARN, cDNA, plus o prezentare 😀 Glumesc, un pic, dar n-am făcut prea multe cu mâinile mele. Poate doar despodobitul bradului și strâns decorațiile din casă.

Sunt îmbrăcată ha! În sfârșit nu mai sunt în haine de casă, ci în „costumație” de slujbă: blugi, o bluză albastră-verzuie și un pulover croșetat, in carouri, cam ca paturicile mele, dar în alb, bleu, verde. Plus cizmulițele mele noi.

Am învăţat… că dacă nu vrem să trecem cu toții la fecundare in vitro ca modalitate de reproducere, bărbații vor avea în continuare nevoie de cromozomul Y, chiar și așa mic, prăpădit, cum este el, cu doar două gene necesare pentru a produce gameți viabili (sursa aici).

Mă gândesc… că abia aștept să ajung acasă ca să termin cartea, ceea ce se va întampla în seara aceasta.

Aștept… comanda de la wiine.me despre care voi povesti într-un (sper eu) viitor articol. Încă n-a venit.

Sunt recunoscătoare… pentru buna dispoziție din zilele acestea, în pofida volumului de muncă. Sau poate tocmai de aceea.

Ce muzică ascult acum… nu se poate, încă am colegi în jur.

Ce filme am vazut … o grămadă! Și mi-am făcut listă pe imdb pentru toate filmele din 2014, fie ca-s vechi sau noi. Mă roade curiozitate cam căte filme văd într-un an și asta mi se pare cea mai simplă metodă de a le ține socoteala.

Ce carte citesc zilele astea… 😀 Poker cu rechinul! Mai am doar câteva pagini, azi o termin, cred c-am mai scris asta 😉

Un citat pe saptamana„Ce să fac, cum spunea cocoșul care înceca s-o ajungă din urmă pe găină: „Dacă n-o prind, măcar mă încălzesc.” – da, așa este, un citat din cartea de mai sus 😉

Fotografia săptămânii… nu-mi vine să cred că anul nou a fost săptămâna trecută. Timpul trece atât de repede.

macarons Laduree și sampanie Veuve Clicquot Ponsardin

Planuri pentru săptămâna viitoare… mari și multe. Să termin încă o carte, să încerc o nouă rețetă din carțile de bucate și ce mai apare. Sigur apare ceva.

3 comentarii

    1. Vlad al meu a devorat aripioarele aproape mârâind de încântare, ca pisoiul 😀
      Urmăresc mai mult canalele britanice, dar vorba vine, filmul merge, iar eu mai scriu un post pe blog, termin vreun tabel, plătesc facturile. Dacă e un film nou atunci mă uit mai atentă, dacă nu-mi place de multe ori adorm cu capul pe Vlad, deși dacă simte că adorm incepe să mă ia la întrebări. Mai nou însă pot să-i răspund în somn destul de cursiv 🙂

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s