CSI: Concurs Si Investigatii (1)

Săptămâna asta vă propun o muncă de detectivi, iar în urma cercetărilor veți descoperi un premiu pe măsură, care sper să vă placă.

Provocarea:

Timp de o săptămână, în fiecare zi veți primi câteva indicii în legătură cu o crimă, pe care le puteți discuta la articolul respectiv, prin comentarii, dar răspunsul corect va trebui trimis prin formularul de raspuns.

Dacă nu primesc niciun răspuns corect în 24 de ore mai adaug câteva indicii, dar știu cât de deștepți și descurcăreți sunteți de la vânătoarea de comori de anul trecut, așa că îmi fac doar griji că s-ar putea să fi fost cam prea evidentă în alegerea indiciilor. Dar, nu-i nimic, în week-end pot cere ajutorul lui Vladen.

Concursul se încheie pe 31 ianuarie 2014. La finalul săptămânii viitoare voi trage la sorți un câștigător dintre cei care au răspuns corect celor 7 provocări. Evoluția o puteți urmări aici (cine și câți au răspuns corect). 

Premiul:

Editura All oferă câștigătorului cele 4 cărți noi din colecția Strada Ficțiunii CrimeRenata Carageani – Micul ChangallMaj Sjowall si Per Wahloo – RoseannaWalter Mosley – Diavolul în rochie albastrăDaria Dontova – Poker cu rechinul. Mulțumesc, Adela!

Premiile oferite de editura ALL vor fi livrate doar pe teritorul Romaniei. 

Strada Fictiunii Crime

Crima nr. 1

resized-299Cei care dispar de toamna târziu până în iarnă ajung să fie descoperiți abia în primăvară, când zăpezile se topesc, iar vestitorii primăverii își scot căpuțul alb la iveală.

Într-un oraș foarte mare, acoperit mult timp de zăpada se poate întampla orice.

Avocații nu le știu și nu le pot pe toate.

alb cu rosu ghiocei

Deci, cuvintele cheie pentru azi (zăpadă, ghiocei, oraș mare și ce concluzii mai trageți voi din frazele de mai sus) vă vor indica numele unei cărți. Aștept numele acesteia, plus autorul ei în formularul de mai jos până pe 31 ianuarie 2014.

Concursul s-a încheiat!

Atenție! Comentariile voastre nu sunt moderate, orice îmi scrieți mai jos va fi vizibil pentru toată lumea. Puteți intreba orice, mai puțin numele cărții sau autorul ei 😀

Vă rog să-mi trimiteți doar răspunsul prin formularul de contact, fără alte întrebări, pentru că, cel mai probabil, nu voi avea timp să vă răspund prin e-mail. În schimb, promit să răspund comentariilor voastre de pe blog.

Succes și distracție plăcută!

78 de comentarii

  • Nu e, dar e interesanta cartea propusa de tine. Am si eu cam jumatate de metru de carti politiste nordice, dar n-am apucat sa le citesc pe toate.

   Hai ca va mai dau un indiciu pentru ca am inceput sa primesc din ce in ce mai multe raspunsuri gresite, ceea ce mie imi place de fapt, aflu de noi carti interesante 😀

   Pozele si cuvintele de mai sus chiar sunt importante si va trimit la cartea potrivita, despre care am vorbit pe blog.

 1. Eu am participat la vanatoarea de comori de data trecuta si mi-a placut, spre final m-am lasat pagubasa:-) m-au incurcat mai ales melodiile. Sper sa ma descurc mai bine acum. Ma intreb daca am raspuns corect:D

 2. Sper ca am ghicit! Din pacate nu am citit carti de la Editura All si mi-ar placea sa incep cu niste romane politiste ^^

 3. Eu nu inteleg cum functioneaza exact provocarea. Sunt 7 crime sau este una singura cu mai multe indicii? In acel Excel observ mai multe coloane in care se repeta anumite nume.

 4. […] unde pun lucrurile pe care nu le folosesc des, uit cărțile pe care le-am citit (dar mi-am amintit cărțile despre care întreba Kadia). Uit și asta mă sperie rău. Mi s-a spus că sunt bombardată zilnic de prea multe informații […]

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s