Duzina de (cuvinte) senzații

Publicat de

Nici într-o mie de ani n-aș fi ghicit senzațiile amestecate cu care m-am trezit de dimineață. Mi-am dorit o cafea, din care am sorbit în liniște, uitându-mă a pagubă la colțul innegrit ce trebuie zidit, după ce mi-au schimbat un cot ruginit de țeavă, dorindu-mi să fie sigilat și albit. Am admirat un bulb inverzit de zambilă, care tot crește, dar încă nu s-a albăstrit. Grâușorul plantat deunăzi pentru pisoi a încolțit, dar nu s-a zvonit încă pentru că nimeni nu s-a pus pe miorlăit. Am terminat cafeaua și m-am inroșit când am realizat că cineva are chef de iubit.

Stop in Berlin

 Duzina de cuvinte o găsiți la Psi și in tabelul ei

15 comentarii

  1. 😀
   A fost mai degrabă un pariu cu mine că pot scrie un text scurt cu toate cuvintele, provocată fiind de o discuție cu Vero si Psi duminica trecută.

  1. Multumesc! Si eu m-am mirat cat de inspirata am fost, au fost cuvintele usoare, altfel cred ca pentru duzina este nevoie de un text mai lung ca sa se potriveasca toate.

 1. bine-bine, dar dupa o scurta sorbire din ceasca fierbinte a urmat, partea de irumpere ontologica, iubitul?
  🙂 eu cred ca da, ca asigura eternizarea oricand! 🙂 weekend placut porumbeilor!

 2. să ştii că maiuşka nu gustă nici picată grâuşor. de fapt acum inspectează iaaar şoriceii! 😆 noi avem un ghiveci cu katzengras la care trudim de zor până când se usucă prea tare. numai că este o capră: când aducem altul nou în loc, primul lucru pe care îl face este să se aşeze efectiv în ghiveci strivind toate firele acelea.
  acum, după ce am citit ce am scris îmi dau seama că şi pisica e niţel germanofilă! 😆 katzengras..

  1. :))))))) Ai mei omoara orice cu frunze ascutite, ma uimesc ca inca nu s-au atins nici de zambile si nici de narcise. Cred ca sunt inca ocupati cu soriceii, au disparut 2 dintre ei, banuiesc ca sunt pusi bine, in locuri doar de ei stiute. Apar uneori de dimineata, semn c’au fost material de joaca peste noapte 😀

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s