Îndrăgostiții din literatură (II)

Publicat de

Cu un pic de întârziere, iata și al doilea cuplu celebru al concursului nostru. Așa cum știți deja, regulile sunt simple: pe blog veți găsi descrierea celor 2 îndrăgostiți, iar eu aștept numele cărții și autorul ei în casuța de feed-back din cadrul articolului până pe 15 ale lunii. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, care va avea loc pe 16 februarie.

–––––––––––

EA

Este cel mai în vârstă dintre cele trei surori ale familiei, de origine franceză și irlandeză, crescând la o moșie într-un stat sudist. Are părul negru, ochii verzi, foarte subțirică și cu pielea albă (hm, cam arată ca Albă ca Zăpada până acum 😀 ). Este egoistă, răsfățată, simte nevoia să se pună mereu în centrul atenției, foarte hotărâtă și cu o personalitate de fier. Foamea o face să devină materialistă și afaceristă cu un oarece succes. Crede că iubește pe un altul, sortit celei care îi devine prietenă, dar realizează cine este dragostea vieții ei abia când este părăsită.

EL

Este desmoștenit de familia lui și își câștigă un trai lipsit de griji având tot felul de pariuri sau făcând mici afaceri. Se simte atras sau mai degrabă introgat de mica adolescentă de 16 ani când surprinde o declarație de amor adresată „alesului”, complet lipsită de bună-cuviință. Reușește s-o convingă să se căsătorească cu ea, ba chiar să aibă o fetiță care devine centrul atenției lui pentru că soția este în preocupată să suspine după altul. Pieredea copilului îl face să abandoneze căsnicia și lupta pentru femeia iubită.

–––––––––––

Așadar, aștept titlul romanului și numele autorului în tabelul de mai jos până pe 15 februarie. Puteți verifica dacă ați răspuns corect fie printr-un comentariu la acest articol, fie verificând acest tabel. Mult succes!

Concursul s-a încheiat!

–––––––––––

Concursul este sponsorizat de editura ALL, care oferă la alegere 3 cărți din colecția Iubiri de altădată celor 2 câștigători desemnați random dintre cei care trimit răspunsul corect pentru cele 4 probe. 

bnr_76

17 comentarii

 1. Am adorat acest roman, este superb de la inceput pana la sfarsit, exceptional, fenomenal:-) mi-a placut la nebunie, si ecranizarea este de succes cu actori frumosi si alesi perfect. Mi-a parut tare rau cand cea mica a murit…de atunci s-a dus totul pe apa sambetei. Vai si cat de tare a fost momentul in care el asculta declaratia ei pentru cel pe care il placea:-) . Il recomand tuturor.

 2. te rog sa stergi comentariul
  chiar n-am vrut sa postez aici
  cand am introdus in casuta specifica mi-a intors o pagina alba si am crezut ca e o greseala
  voi inceca sa intru din mail

 3. oh,in liceu am citit cartea cu atata bucurie ,iar cand am gasit continuarea…..am fost ultra incantata
  recunosc insa ca ambele scriitoare au reusit sa creeze carti impresionante, cu personaje care evolueaza interesant 😀

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s