Pagini de jurnal (22)

Astăzi… simt nevoia să șterg praful de pe blog, mai ales că am cam uitat din nou să scriu pe tastatura romanească și mă trezesc cu degetul în aer căutând tasta trebuincioasă. Îmi cer scuze de pe acum pentru eventualele greșeli apărute (cu siguranță). Aproape trece luna februarie și mă uit că am scris doar un jurnal, treabă a fost multă, dar simt așa cum se crapă de „ziuă”, cu speranțe de timp liber și chef de scris. E drept am avut timp liber dar l-am petrecut citind, apoi am redescoperit plăcerile bicicletei eliptice, în speranța că scap de alea 4 kg puse de-a lungul anului trecut, care par să stea acolo, pe șolduri, tocmai bine să-mi incomodeze prăpăditul ăla de nasture de la blugi.

gogosi inelare

Afară… e noapte, dar simt cum se lungesc zilele și îmi pare din ce în ce mai bine pentru că am planuri de plimbări lungi, măsurate de brățară.

În grădină… pisicile au avut distracție astăzi pentru că s-au perindat niște lucrători în salopete, cu o mașinărie dotată cu numeroase cabluri, probabil o vidanjoară.

În casă… au venit cei de la regie și cei de la asigurare ca să vadă ce s-a făcut pentru repararea pereților în urma inundației. Așa că aseară ne-am trezit făcând curat pentru că fata vine abia mâine dimineață.

În bucatarie… am planuri cu un pui pe sare. Iar duminica trecută am făcut niște gogoși inelare cu un succes nebun, drept urmare primesc cereri să le refac. Poate apuc să fac niște poze și le scriu rețeta pe blog, oricum am rămas în urmă cu toate provocările, poate reușesc să fac câteva săptămâna viitoare.

NikeFuel SE

Ce mai meşteresc eu… proiecte, planuri, figuri și tabele. Știu că în România toată lumea este cuprinsă de febra mărțișorului, dar la mine aici (la țară) răzbat doar câteva ecouri slabe. Probabil este cazul să mă dau un pic pe facebook ca să/mi clătesc ochii cu ce au făcut alții.

Sunt îmbrăcată … ca pentru slujbă: blugi, bluză cu mâneci lungi și un pulover roșu. Dar cel mai important am ținut minte să port „labuța lui Meowrice” primită anul trecut de mărțișor.

Am învăţat… să fac un tabel din word ca pdf. Nu merge direct.

Mă gândesc… că uneori este suficient doar să-ți dorești un anumit lucru ca să-l primești. Bun, mai trebuie și un soț iubitor și atent.

Aștept… week-end-ul!

Ce muzică ascult acum… niște link-uri pe care le-am primit de la Vlad.

Ce filme am vazut… nici nu mai știu, pentru că am uitat să notez în lista de imdb. Am terminat sezonul 4 din Downton Abbey  și urmăresc noile episoade din The Good Wife – sezonul 5 și Mr. Selfridge – sezonul 2. Am mai revăzut Omul cu masca de fier, ceea ce mi-a făcut un dor de  The Four Musketeers: Milady’s Revenge, dar din pacate nu l-am găsit încă pe net.

Ce carte citesc zilele astea… The Way of Kings (The Stormlight Archive #1) de Brandon Sanderson, care va fi tradusă în curând în română. Stau foarte bine la capitolul cărți, am trecut deja prin 15 bucăți, dar teancul meu de carți necitite nu pare să scadă. Una dintre cărțile mele preferate din luna februarie este Snow Flower and the Secret Fan de Lisa See. Îmi plac enorm de mult cărțile ei.

snow flower

Un citat pe saptamana…

“Anyone who says that women do not have influence in men’s decisions makes a vast and stupid mistake.” ― Lisa See în Snow Flower and the Secret Fan

Fotografia zilei… o amintire din plimbarea prin Geneva de sâmbăta trecută.

geneva flower clock 2014 februarie

Planuri pentru saptamâna viitoare… am o grămadă, doar timp și organizare îmi trebuie. Mâine avem de urmărit o teză de doctorat, cu băuta aferentă, apoi vineri e petrecerea de plecare din departament a unei alte colege, iar joia viitoare avem o degustare de vin, unde sper să ajung de data aceasta. În plus vreau să îmi ating ținta zilnică de activitate setată de noua mea brățară de la Nike, plus vreo 3 trofee pe care le-aș putea câștiga cu un pic de organizare.

25 de comentarii

  • Am dubii daca ti-am zis sau nu ca am primit plicul! Imi place bratara enorm de mult, iar pisoii mei au umplut casa cu soricuti, care parca au prins viata, sunt mereu in alta parte!

   • mi-a zis vlad. 🙂 să îţi poarte noroc (brăţara) că de şoricuţi… sper să mai am ocazia să vă trimit. eu văzusem că a primit meowrice un peşte teribil de ziua lui şi mă bate gândul să o învăţ pe maya să pescuiască şi ea de paşte! 😆

 1. Toate ca toate, dar bunătățile de pe tava de lângă carte m-au făcut să oftez adânc. 🙂
  Sper că nu te superi că ți-am preluat poza cu ceasul de flori, cu linkul de rigoare, desigur.

  Primăvară fericită, Kadia !

 2. Ne-ati rasfatat cu posturi aproape zilnice si acum imi lipsesc posturile voastre (ale tale si a lui Vlad). Sper sa reveniti…curand!

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s