MfC – ziduri turcești

Istanbul mai 2014 Istanbul mai 2014 Istanbul mai 2014 Istanbul mai 2014 Istanbul mai 2014 Istanbul mai 2014 Istanbul mai 2014 Istanbul mai 2014 Istanbul mai 2014 Istanbul mai 2014 Istanbul mai 2014 Istanbul mai 2014Exercițiu de imaginație pentru Miercurea fără cuvinte @ CARMEN

7 comentarii

  1. Sara bună !
    Astăzi încă mai avem o MFC plină de flori. Să ai o seară minunată, bună, liniştită şi cu spor la lucrul ce-l faci până la culcare.

    Răspunde
  2. Ce frumoase sunt!
    Ti-am urmarit cu mare interes toate articolele despre Turcia si-ti spun ca astept cu nerabdare si altele. 😛 Ma fascineaza aceasta tara..
    P.S. Sper ca te-ai aprovizionat cu ceva mirodenii, ceai turcesc (bine, e mai mult suc fiert, da’ tot nu gasesti oriunde)..

    Răspunde
    • Absolut! Am vreo 15 tipuri de condimente si vreo 10 ceaiuri, plus 3 tipuri diferite de pashmine, doua seturi de pahare de ceai, dar unul mi s-a spart in bagaj 😦

      Răspunde
  3. impresionante constructii! fiecare cultura are ceva special, fiecare religie a cautat sa se impuna printr-un anumit mod… Noi, muritorii de rând… ramânem fara cuvinte 😉 privind!
    happy WW!

    Răspunde

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Gravatar
Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s