Pagini de jurnal (26)

Publicat de

Astăzi … am tăiat frunză la câini, aproape ad literam, adică am omorât monștri în Diablo 3, unde am o călugăriță dată naibii care tocmai a învățat cum e cu vânătoarea de capete. Spre seară m-am vrednicit și am făcut o pagină nouă de facebook destinată călătoriilor, pe care o puteți găsi aici: https://www.facebook.com/kadiavsd

pepene rosuAfară… este deja seară și gălăgie ceea ce pentru Geneva este cu adevărat ciudat pentru o duminică seara, dar Elveția a bătut Ecuador, oarecum neașteptat aș zice eu.

În grădină… bate vântul și îmi place, de vreo săptămâna țin toate geamurile larg deschise, pentru prima dată de când ne-am mutat aici.

În casă… Miaurică aleargă și mârâie o pungă de hârtie. Nu știu de ce. Dar e amuzant de privit.

În bucatarie… mă așteaptă un pepene roșu cumpărat azi pentru că am dat gata caisele și cireșele luate ieri. Sunt la cura de vitaminizare. Azi n-am gătit, ci am cumpărat un pui la rotisor, cu cartofi copți, lângă care am făcut un mujdei cu mult usturoi și o salată de roșii.

Pranz: pui la rotisor cu cartofi copti

Mă gândesc… la o listă de obiective și locații din Elveția pe care vreau să le văd înainte de a ne muta. În caz că vom pleca. Dacă nu, ies oricum în câștig pentru că le-am văzut.

Aștept… Fête de la musique 2014 de săptămâna viitoare și apoi toate concertele și evenimentele locale din vară.

Vara în Geneva:

Ce filme am vazut… Non-Stop cu un Liam Neeson supărat pe viață, care în pofida aparențelor își face slujba și salvează situația. Cam tras de păr pe alocuri, dar a fost interesant de văzut, merită într-o seară de vară când oricum ceva mai bun nu prea se găsește. Am închiriat și Jack Ryan: Shadow Recruit dar îl văzusem deja în avion, când ne-am întors de la New-York și nu mi-am pierdut timpul cu el. N-a fost rău, ba chiar m-a ținut trează, ceea ce de obicei nu se întâmplă pe traseul ăla. Pe scurt, un american supărat pe răii din lumea asta se inrolează, face buba și este racolat de CIA pentru ca era prea deștept, vorba aia și frumos, și deștept și cu bani. Ba chiar reușește să le pună bețe în roate și rușilor. Încep să cred sincer că dacă mai mulți americani ar ieși în lumea ar avea câteva surprize cam neplăcute despre cum merge treaba pe alte continente. Dar mi-au plăcut imaginile din Moscova. 

Sunt recunoscătoare… pentru timpul liber de săptămâna trecută, deși n-am citit mai nimic, n-am prea scris pe blog, n-am prea gătit, în schimb m-am odihnit, m-a binedispus și m-am umplut de energie. Sunt gata de o nouă săptămână.

Capsuni

Un citat pe saptamana… 

“Asemeni tuturor marilor calatori, vad mai mult decat imi amintesc, si imi amintesc mai mult decat am vazut.” – Benjamin Disraeli 

Fotografia zilei… limonada și sucul de portocale de vineri când am luat prânzul la Le Pain Quotidiene

Le Pain Quotidien

8 comentarii

  1. Multumesc pentru link, chiar arata exceptional!
   Nu stiu inca daca ne vom muta din Elvetia, depinde de slujba, recunosc ca dupa 12 ani petrecuti aici imi este greu sa plec, m-am obisnuit aici, dar deciziile inca nu-s luate. Daca ar fi dupa dorinta noastra ne-am muta in Germania sau Scandinavia. Ca ultima solutie si doar temporar ar fi Paris. Ok, ultima solutie e de fapt inapoi acasa, in Bucuresti, dar asta e cea mai simpla.

 1. Grăbește-te să vizitezi Elveția și să ne povestești și nouă în cuvinte și imagini. Dacă pleci și nu o faci, vom regreta și tu și noi că n-ai făcut-o !

  Zi frumoasă, Kadia ! ❤

  1. Asa zic si eu dar tot timpul apare cate o prezentare, un raport de facut pentru slujba si ajung sa-mi petrec week-end-urile la calculator 😦

   1. Kadia, ce să zic, mulțumește cerului că ai pentru ce să faci prezentări și rapoarte ! 😀 Pe aici, geme țara de tineri care nu au unde să muncească.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s