Plantele mele (2)

Publicat de

Șoc și groază: îmi cresc plantele în ghivece. Da, știu, pentru multă lumea acest fapt este unul normal, dar nu și pentru mine. Așa că nu mă pot abține să nu mă dau mare cu evoluția plantelor mele din „grădină”: cartofii au evadat și se întind pe podeaua camerei, salatele și cepușoara mea (cum s-o traduce ciboulette?), plus ardeiul. Sau ceea ce sper eu ca este ardei, acum e in floare. O sa vedem daca ajungem la fruct. Fasolea creste indirefent de conditii asa ca n-are rost sa ma laud.

cartoful dulce sau patata

cartoful dulce sau patata Ciboulette salata verde ardei (poate?) ardei (poate?) fasolea dintr-un bob de fasole uitat

4 comentarii

    1. Mi-ai adus aminte de lamaiul copilariei mele, plantat de mama din doua seminte, care a crescut cale de vreun metru si jumatate, pana cand tata a hotarat ca nu avem loc de ditamai butoiul in casa. Era un container destul de mare din aluminium, cam urat, dar lamaiul nostru era tare frumos. N-am ajuns sa-l vad in floare sau cu lamai asa cum gasesc acum prin florarii. Cred c-am plans vreo cateva zile dupa pomisorul meu.

  1. Eu inca sunt la stadiul de plante aromatice si ma chinui cu busuiocul, oregano si menta. Leusteanul si rozmarimul sunt mai vioaie. Spor la recolta 😀

    1. Busuoic omor cam 2-3 ghivece in fiecare an, dar cel putin jumatate din plante le folosesc asa ca zic ca-si merita investitia de bani si timp. Menta n-am incercat, dar ma tenteaza.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s