MfC – insule și fiorduri (Norvegia)

Sognefjord Norvegia 2014 Sognefjord Norvegia 2014 Sognefjord Norvegia 2014 Sognefjord Norvegia 2014 Sognefjord Norvegia 2014 Sognefjord Norvegia 2014 Sognefjord Norvegia 2014 Sognefjord Norvegia 2014 Sognefjord Norvegia 2014 Sognefjord Norvegia 2014 Sognefjord Norvegia 2014 Sognefjord Norvegia 2014 Sognefjord Norvegia 2014

 

Pentru Miercurea fara cuvinte @ CARMEN 

Mai multe detalii despre Sognefjord găsiți aici: haihui in Norvegia (IV) – Nærøyfjord & Bakka

46 de comentarii

  1. Wow! O alta planeta! Superbe imagini… Un amestec perfect de gri, albastru si verde…Minunat!
    Happy WW!

    Răspunde
    • Lumina ma fascineaza si pe mine, indiferent daca e senin sau cerul plin de nori, pozele din nord sunt incredibil de frumoase. Lumina este diferita, culorile par altfel. Inca sper sa prin aurora in viitorul apropiat si sa reusesc s-o prind in poze.

      Răspunde
    • Ameninta sa ploua, ba chia a picurat de cateva ori de-a lungul excursiei, dar nu ma deranjeaza ploaia, ba chiar mi se pare potrivita pentru nord. In schimb norii dau foarte bine in poze 😀

      Răspunde
  2. O zi bună să ai !
    Credeam că numai la mine a plecat vara lăsând în locul ei o toamnă faină, dar văd că și la Carmen s-a întâmplat același lucru. Deci, ”e toamnă iar”
    Să ai parte de o MFC frumoasă și liniștită !

    Răspunde
  3. Hmm, oare trăim în același sistem solar? Sunt foarte spectaculoase zonele surprinse în fotografii! 🙂

    Răspunde
    • Merita plimbarea! Si eu mi-am dorit de mult, iar in realitate sunt chiar mai frumoase decat imi imaginam eu sau am vazut prin pozele altora.

      Răspunde
  4. Tu stii deja ca sunt indragostita de tot ce vad acolo prin ochii vostri. Ceea ce nu stii, pentru ca nici eu nu stiam pana sa vad pozele astea, este ca simt nevoia sa scriu ceva, orice, ori de cate ori le privesc. Si cum nu ma simt capabila sa astern niscaiva capodopere, as zice sa o invitam pe Vero sa le priveasca. Sigur scoate o poveste SF din ele.

    Răspunde
  5. Si cine are grija de pisicile voastre cat sunteti plecati in concediile astea frumoase?
    Le lasi la vreun hotel pt animale? Le iei cu tine?

    Răspunde
    • Le las acasa, am o coleg care locuieste pe aceeasi strada si trece o data pe zi sau la doua zile sa vada daca mai au mancare (desi am o tavita cu rezervor de cca 1kg) si daca nu si-au rasturnat castronele de apa. Tipul e dragut si le face si curat la nisip, dar teoretic pana la o saptamana nu se intampla nimic – cel putin cu ale noastre. Cel mai mult le-am lasat 3 saptamani singure, doar cu o vizita scurta pe zi. Atunci au fost foarte incantati cand am venit acasa, am stat ore intregi cu ei in brate 🙂

      Răspunde
  6. Am trecut si pe la Vladen sa il salut, mai dati si voi cate un semn si poate reusesc sa recuperez. Va foarte salut cu drag. Azi nu, ca ma imbat, am vesti bune de la medic 😀

    Răspunde
  7. norii dau excelent in poze, superba cascada – insa toate acestea erau subintelese inca de cand am citit titlul pentru ca ai ales o destinatie de vis

    Răspunde
  8. Am inceput sa ma ingrijorez despre Vladen ca nu a mai postat pe blog de mult, si acum vad ca nici tu, de peste o luna. Zau, macar dati un semn de ca sunteti ok. (Si mi-am promis sa nu ma ingrijorez degeaba, insa pana la urma nu am mai rezistat…sunt chiar anxios.)

    Răspunde
    • Zau, si Kadia si pres RPD Coreene Kim Jong Un au aparut ultima data in public pe data de 3 septembrie 2014, (care pare a fi si data acestui ultim articol al lui Kadia !) Despre Kadia stiam si deja incepusem sa ma ingrijorez, dar cand am citit si despre Kim Jong Un de pe CNN, acum chiar ca am intrat in panica si nu mai stiu ce sa cred.

      Răspunde
      • Am reverificat si si pres Kim Jong Un si sotia lui au fost la un concert public pe 3 septembrie si dupa aia nimica ! Pe Google zice ca intreagul Internet e ff ingrijorat. Insa ultimul comentariu al lui Vladen e din data de 7 septembrie pe blogul lui…nu am verificat si pe alte bloguri inca…va rog sa verifice toti plus mai caut si eu si revin. Ca totusi nu cred ca o fi vorba de o lovitura de stat, trebuie ca e un mister de alta natura…

        Răspunde
        • A, acum vad ca totusi Kadia a comentatpe 4 septembrie….oricum e mult de atunci, insa bine totusi ca nu au disparut in acelasi timp cu Kim Jong Un si sotia…cadespre aia sunt si mai ingrijorat.

          Răspunde
          • Nu cred ca esti singurul ingrijorat.
            Oricum, aici la Kadia comentariile asteapta sa fie moderade, asta inseamna ca ea intra periodic pe blog ca sa le faca vizibile .. nu?! Sau poate si pisicile fac parte dintre moderatorii blogului si cum ele au mai mult timp liber se explica.

  9. Ha?! Uite ca acum a aparut direct comentariul.. Ciudat, o fi umblat pe la setari! Sunt sigura ca mai demult trebuia moderat. Hm, acum incep sa ma ingrijorez si eu…

    Răspunde
  10. Ne-ar fi spus Vladen (pe facebook) daca patea ceva. Cred ca este doar foarte ocupata. Kadia a mai avut perioade in care a pus blogul pe un plan secund, cand realul a cerut-o.

    Răspunde
    • Pai a mai postst ceva Vladen pe undeva dupa ultimul comentariu de pe blogul lui din 7 septembrie ? Daca el e bine mersi si se distreaza pe Facebook, asta e f bine, dar ziceti-ne si noua, celor fara distractie pe Facebook, sa stim macar daca sa ne insvriem si noi sau incotro sa o luam ?

      Răspunde
      • Vladen este mereu pe facebook. Si stii cum este cu el. Intotdeauna poti invata ceva nou sau poti rade la o gluma de-a lui. Tii minte cand ma rugam de tine sa iti faci cont de facebook? :))) Nu e timpul trecut…

        Răspunde
  11. Asta ar fi culmea acum, sa-mi fac cont de Facebook doar de dragul lui Vladen. Adica totul are o limita. Ce sa caut eu pe Facebook unde nu merge sa postezi comentarii lungi ? Tot ce vouam sa aflu, era, in mod detectivist ingrijorat, daca a mai activat dupa 7 septembrie pe undeva. Dar daca se distreaza pe Facebook ,n clipa asta, atunci nu mai sunt ingrijorat despre el si pot sa raman ingrijorat doar de Kim Jong Un asa ca toata lumea si gata. Adica eu voiam sa scap de o grija in plus, in mod egoist !

    Răspunde
    • Eu nu zic sa iti faci cont doar de dragul lui Vladen… 🙂 Confunzi facebook cu twitter, Rudolph. Pe facebook poti lasa comentarii oricat de lungi… :p

      Răspunde
  12. M-am gandit ca poate Vladen si Kadia s-au decis sa paraseasca Elvetia si sa se mute in Norvegia sau la Paris si sunt ocupati cu mutatul si maine poimaine vor reveni cu niste fotografii din Slovacia daca sunt la Paris sau din Toscana daca sunt in Norvegia.. totul e spre bine ! Vom avea ocazia sa vedem lucruri si locuri noi !

    Răspunde
    • Eu nu-l am la prieteni pe FB. Ultima poza pusa de el , pe care eu o pot vedea, e de pe 17.oct. Si nu pare deloc neferict..

      Răspunde
    • Da, postează aproape zilnic câte ceva. De curând a pus o mulțime de poze cu Roxana și Miaunică.

      Răspunde
        • Vlad a trecut pe facebook, este mult mai pe sufletul lui: poze si discutii lungi. In plus, pe blog are o gasca intreaga de troli care insista sa spurce locul, asa ca il inteleg ca n-are chef sa-si strice dispozitia cu idiotii neamului.

          Răspunde

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Gravatar
Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s