Telemea proastă

Folosesc myfitnesspal – o aplicație pe telefon, ca să țin socoleala caloriilor consumate de-a lungul zilei. E foarte deșteaptă pentru că poți să scanezi codul de bare al produsului și îți dă toate detaliile. Merge cam cu toate mărfurile, am încercat cu cele elvețiene, norvegiene și mai nou românești. Surpriza a fost când am scanat codul de bare de pe un pachet de telemea primit de acasă și am găsit urmatorul produs:

IMG_6509

Pe lângă detaliile produsului am primit și o apreciere calitativă de „telemea proastă”. Mie, în particular, nu mi se pare proastă, doar banală, un pic cam uscată, dar merge în omletă foarte bine. Însă mă întreb oare persoana care a introdus produsul chiar o fi vrut să scrie „proastă” sau doar i-a fost lene să scrie „proaspătă” așa cum declară victorios ambalajul?

IMG_6511În orice caz, pe mine m-a înveselit 🙂 Pe vremea când bateam supermarketurile din București mi se părea că Napolact e firmă bună. Cum telemeaua e produs specific românesc, nu am reușit să-l găsesc pe nicio altă piață eurpoană, acum am dubii: chiar o fi proastă telemeaua asta și nu mai știu eu ce gust are cea bună?

  • Eu despre mine

9 comentarii

  1. Cine stie?!? O fi…n-o fi… nu cunosc pe nimeni care sa cumpere ceva de ‘Napolact” de cand l-au cumparat olandejii si s-a aflat ca importa laptele, in timp ce taranii nostri nu mai au ce face cu el si-l arunca. Si ne-au inchis si fabricile din judet, iar pe rafturile lor gaseai numai cascaval olandez. In orice caz, ma inveseleste sa trec pe trotuarul din fata magazinelor Napolact si sa arunc un ochi inauntru: au modernizat toate magazinele, arata super, dar nu le trece nimeni pragul, eu nici nu stiu de ce nu le inchid. Asa ca eu cred ca cine a scris „proasta” asa a si vrut sa scrie.

    Răspunde
    • Bună, Ioana!

      Laptele Napolact provine din inima Ardealului și ne mândrim cu acest lucru pe toate ambalajele produselor noastre, fiind angajamentul nostru ferm față de consumatori. Produsele Napolact sunt realizate în fabricile noastre din Cluj și Mureș, cu lapte provenind exclusiv din Ardeal. Poți vedea aici (http://www.napolact.ro/harta-fermelor/) harta fermelor din România de la care ne colectăm laptele.

      În ceea ce privește programul de cumpărare din magazinele Napolact, fiind vorba despre un alt public, consumatorii noștri ne trec pragul în special seara, după programul de lucru. Cererea tot mai mare a produselor noastre ne împinge chiar să luăm în considerare deschiderea unor magazine asemănătoare și în alte zone ale țării.
      Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare.

      Cu drag,
      Echipa Napolact

      Răspunde
      • Nu este buna, nu este concept romanesc, este uscata , dura , nu se inmoaie prin incalzire iar gustul nu este cel al telemelei romanesti. Nu ne place. Telemeaua romaneasca este ca si consistenta intre moale si tare si untoasa.

        Răspunde
  2. Kadia, am incercat si eu apps-ul asta, insa in varianta free nu am gasit optiune de scanare a batch code-urilor alimentelor. Ai cumva versiunea premium?

    Răspunde
    • Hahaha, tot eu, ca intre timp am reusit sa ma loghez in app (n-o mai facusem de mult si am uitat si username-ul) si am reusit sa ajung pana intr-acolo incat sa scanez batch code-uri. Si da, e foarte faina aplicatia!

      Răspunde
      • Si eu am avut surpriza asta, au tot imbunatatit-o in timp, vad ca acum vor sa aibe si meniuri de restaurante, dar nu cred sa-mi fie prea utila, decat daca ma mut in UK sau US. Nu mai stiu de cine apartine, era UK cand am dat eu prima data peste ea, acum vad ca au cumparat-o cei de la UnderArmour.

        Răspunde
    • Tot versiunea gratis o am si eu. La premium doar iti da mai multe detalii, iti face liste cu alimentele consumate in functie de nutrienti, poti sa stabilesti limite zilnice atat in calorii cat si nutrienti. Am zis ca daca reusesc sa fac un an de folosit aproape zilnic, merit sa incerc versiunea premium, deocamdata ma descurc cu cea gratis :))

      Răspunde
  3. Buna, Kadia!

    Îți mulțumim pentru vigilență și pentru atenționare.
    Vom supune la teste acest produs și promitem că îi vom transforma capacitățile cognitive. În bine, desigur. 🙂 În același timp, vom remedia și această greșeală de scriere.
    Sperăm că te-ai bucurat de telemeaua proaspătă de la Napolact și îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare legată de produsele noastre.

    Cu drag,
    Echipa Napolact

    Răspunde
  4. Pare utila aplicatia, nu stiam de ea. Cat despre Napolact, nu e cea mai buna telemea (cea din imagini) cu siguranta, insa nu e nici cea mai proasta; undeva la mijloc as zice eu.

    Răspunde

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Gravatar
Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s