In Jurul Kadiei

Ce fac când sunt singură acasă?

Nu pentru că aș avea vreun program prestabilit când nu singură, dar există o rutină plăcută respectată din obișnuință.

1. Mers la Sală după Slujbă

Cum ziceam, asta fac deja după un plan deja stabilit și e oarecum rutină, doar că de data asta am făcut o rezervare inopinantă și neplanificată, așa că m-am simțit ca un rogue.   Asta până am aflat că m-a pârât ceasul: aplicația mea a trimis cuminte datele activității și  partenerului de sport.  Oricum, am fost așa de zăpăcită încât am uitat să-mi pornesc activitatea în primele 10 minute.

2. Stat 2 Ore la Duș

Aș fi vrut să scriu poate „2 ore în cadă” până mi se încrețesc buricele degetelor, dar n-am cadă până ne mutăm. Așa că am stat sub apă încercând să îmi relaxez mușchii până au venit pisicile toate să mă scoată de acolo ca să le dau pliculeț.

3. N-am Gătit Nimic

Nici n-am știut ce încântare grozavă poate fi să nu trebuiască să intru în bucătărie ca să gătesc ceva potrivit pe 2 gusturi în funcție de ceea ce a mai rămas prin frigider și care să corespundă cu nivelurile mele de energie. După sală energia mea e întotdeauna cam scăzută. Așa că m-am dres cu un iaurt imens în care am pus niște cireșe congelate și 2 linguri de musli.

4. Luat „Cina” pe Canapea

Ăsta e un fel de top al desfrânării, adică să nu pun masa deloc, nici măcar să nu scot vasele din mașina de spălat și în general să amân toate treburile casnice pe mâine.

5. Văzut Filme Cretine

Genul ăla de filme pe care le vezi numai când ești singură, cum ar fi noul serial Star Trek. Întotdeauna mi-au plăcut filmele cu uniforme 🙂 Dar la serialul ăsta mă uitam  pentru speciile imaginate de scenarist și imagistica filmului. Îmi plac peisajele din el. Recunosc, scenariul și discuțiile sunt în general simpliste, dar cumva este serialul pentru activitate cerebrală nulă. Ăsta nou începe și cu o ceartă între 2 muieri care se lăudau una pe alta de parcă ziceai că sunt plătite 5 minute înainte.