Jurnal de fitness (săptămâna 19/2018)

Săptămâna trecută a fost una dintre cele mai bune săptămâni active din ultima perioadă. După semimaratonul de la sfârșitul lui aprilie m-am ales cu o durere de genunchi destul de serioasă în unele zile, iar în altele nu o simt. Nu m-am lămurit de ce trece și de ce revine. Dar pe treadmil îmi merge binișor dacă nu mă bag la sprint. Cel mai complicat mi se pare să cobor scări. Așadar, săptămâna trecută am făcut în total 93316 de pași pentru 59 km, cu o medie zilnică de 13331 de pași pentru cca 8,4 km zilnici.

Luni-Joi

Am avut câte o sesiune la sală după muncă, printre puținele săptămâni când am reușit să fac 4 zile succesive. Recunosc, joi a fost foarte greu, dar am terminat cu bine, după ce am renunțat la alergare și am făcut o sesiune dublă la podea.

Vineri

Vineri am avut zi liberă, dar am alergat din greu prin oraș făcând cumpărături, fiind ziua de după salariul mult așteptat.

Screen Shot 2018-05-19 at 23.09.36

Sâmbătă

Am avut noroc de o zi superbă, cu soare, dar răcoare, perfectă pentru primul urcuș al anului pe munte, Løvstakken. Doar 400m urcuș dar pe o pantă destul de serioasă pentru 2 km. Am reușit un timp rezonabil, cu 1 minut mai bun decât anul trecut, dar nu m-am grăbit deloc. Am uitat să iau apă și am cam suferit din cauza asta. Am primit o sticluță când am ajuns pe vârf. Coborârea a fost mult mai lungă decât urcarea din cauza alergătorilor înscriși la versiunea de concurs (eu am fost la activitate cronometrată, adică pentru amatori), în plus genunchiul mi-a dat de furcă pe anumite zone, în pofida genunchierelor.

Duminică

O zi de odihnă, cu un pic de activate în grădină, dar mai mult în bucătărie.

 

Screen Shot 2018-05-19 at 23.32.01

În concluzie, mi-am atins ținta de 10000 de pași în 5 zile din 7, dar cu o medie mult peste așteptări.

Pentru măsurarea activității zilnice folosesc Apple Watch Sport, pentru greutate și grafice folosesc  and Health App.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Gravatar
Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s