Despre Kadia

Sunt absolventa a Facultatii de Biologie din Universitatea Bucuresti. Dupa un an de Master, am aplicat pentru un program doctoral in Geneva, unde mi-am continuat studiile, timp in care am devenit interesata de procesele regenerative. Momentan imi continui studiile post-doctorale, fiind implicata in cateva proiecte de cercetare despre capacitatile regenerative ale celulelor beta din pancreas. Mai multe detalii despre pozitia mea profesionala am scris aici.

New York, mai 2011
New York, mai 2011

Am fost pasionată dintotdeauna de cărți, călătorii, jocuri si alchimie, iar blogul este locul meu virtual in care isi au locul, in special, parerile si pasiunile mele.

PS: Kadia este un nume virtual, asociat unor momente foarte placute din viata mea. Ca raspuns la intrebarea unora „de ce nu-mi folosesc numele real” – atata timp cand banii mei provin din munca mea stiintifica si nu de pe blog, imi doresc ca mult-iubitul si prea-folositul google sa-mi asocieze numele cu reusitele din cariera si nu cu pasiunile mele de calatoare amatoare. Pentru cei care mor de curiozitate sa-mi afle numele si cv-ul (acesta este public intr-un colt al internetului) ii poftesc sa-mi scrie argumentele intr-un e-mail si ma gandesc daca le voi raspunde sau nu.

2 comentarii

  1. Buna Kadia, e interesant aici la tine… Ai un blog foarte interesant. Imi place stilul tau fresh si bogatia informationala… te astept pe la mine. M-as bucura sa imi dai sugestii. Eu sunt la inceput, inca bajbai.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s