In Jurul Kadiei

Jurnal de fitness (săptămâna 38/2017)

Săptămâna trecută am început-o în forță și am terminat-o pe burtă, cu alte cuvinte am avut trei ore de sală la începutul săptămânii și cam atât; în total am făcut 82504 de pași pentru 55,3 km, cu o medie zilnică de 11786 de pași pentru cca 7,9 km zilnici.

Luni

Am început cu o sesiune la sală urmată de o plimbare pri oraș pe urmele bicicliștilor. În numere: 15751 pași pentru 11,8 km. Pentru cină am avut somon la cuptor cu cartofi și mazăre cu un pahar de vin.

Marți

Marți am început din nou cu o sesiune la sală, cea mai grea zi din săptămână, numita leg day, este atât de grea încât aproape întotdeauna îmi iau un mocha shake după oră.  Număr de pași: 14249 / 9,5 km.

Miercuri

Miercuri am avut a treia zi de sală, urmată de faza de „couch potato”. Trei zile la rând sunt cam dure, m-am vrednicit totuși de făcut niște paste cu sos de roșii. Numere: 9697 de pași pentru 6,6 km.

Joi

Am ajuns totuși slujbă ceea ce ridică întotdeauna numărul de pași dar nu și efortul unei zile: 9759 pași pentru 6 km. Pentru cină am avut camembert la cuptor și un gin cu smochină.

Vineri

Vineri am fost la prieteni pentru taco și o seară de jocuri. De prisos să spun că am dat gata o cutie de înghețată, dar am fost ajutată din greu. Număr de pași: doar 6429 pentru 4 km făcuți din cauză că am greșit autobuzul și a trebuit să facem vreo 4 stații pe jos.

Sâmbătă

În schimb am recuperat kilometrajul din ziua trecută într-o încercare disperată de a scăpa de mahmureală. Spre seară chiar am reușit. În numere: 21312 pași pentru 13,6 km și cea mi bună zi a săptămânii.

Duminică

O zi de odihnă, am ieșit doar seara pentru o plimare scurtă de jumătate de oră pentru a-mi atinge baremul de pe ceas ca să nu pierd bonusul de lună. În pași: 5307 pentru 3,4 km.

 

În concluzie, mi-am atins ținta de 10000 de pași în doar 3 zile ale săptămânii. Barele gri din graficele de mai jos arată aceeași zi din săptămâna trecută: dacă nu se mai văd înseamnă că am făcut mai bine. Culmea este că aplicația m-a lăudat pentru efortul aneterior, din ultimele 2 săptămâni de fapt.

Pentru măsurarea activității zilnice folosesc Apple Watch Sport, pentru greutate și grafice folosesc  and Health App.