Jurnal de fitness (săptămâna 38/2017)

Săptămâna trecută am început-o în forță și am terminat-o pe burtă, cu alte cuvinte am avut trei ore de sală la începutul săptămânii și cam atât; în total am făcut 82504 de pași pentru 55,3 km, cu o medie zilnică de 11786 de pași pentru cca 7,9 km zilnici.

Luni

Am început cu o sesiune la sală urmată de o plimbare pri oraș pe urmele bicicliștilor. În numere: 15751 pași pentru 11,8 km. Pentru cină am avut somon la cuptor cu cartofi și mazăre cu un pahar de vin.

Marți

Marți am început din nou cu o sesiune la sală, cea mai grea zi din săptămână, numita leg day, este atât de grea încât aproape întotdeauna îmi iau un mocha shake după oră.  Număr de pași: 14249 / 9,5 km.

Miercuri

Miercuri am avut a treia zi de sală, urmată de faza de „couch potato”. Trei zile la rând sunt cam dure, m-am vrednicit totuși de făcut niște paste cu sos de roșii. Numere: 9697 de pași pentru 6,6 km.

Joi

Am ajuns totuși slujbă ceea ce ridică întotdeauna numărul de pași dar nu și efortul unei zile: 9759 pași pentru 6 km. Pentru cină am avut camembert la cuptor și un gin cu smochină.

Vineri

Vineri am fost la prieteni pentru taco și o seară de jocuri. De prisos să spun că am dat gata o cutie de înghețată, dar am fost ajutată din greu. Număr de pași: doar 6429 pentru 4 km făcuți din cauză că am greșit autobuzul și a trebuit să facem vreo 4 stații pe jos.

Sâmbătă

În schimb am recuperat kilometrajul din ziua trecută într-o încercare disperată de a scăpa de mahmureală. Spre seară chiar am reușit. În numere: 21312 pași pentru 13,6 km și cea mi bună zi a săptămânii.

Duminică

O zi de odihnă, am ieșit doar seara pentru o plimare scurtă de jumătate de oră pentru a-mi atinge baremul de pe ceas ca să nu pierd bonusul de lună. În pași: 5307 pentru 3,4 km.

 

În concluzie, mi-am atins ținta de 10000 de pași în doar 3 zile ale săptămânii. Barele gri din graficele de mai jos arată aceeași zi din săptămâna trecută: dacă nu se mai văd înseamnă că am făcut mai bine. Culmea este că aplicația m-a lăudat pentru efortul aneterior, din ultimele 2 săptămâni de fapt.

Pentru măsurarea activității zilnice folosesc Apple Watch Sport, pentru greutate și grafice folosesc  and Health App.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Gravatar
Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s